Коли мрієш провести родинну відпустку із максимальним комфортом, в затишному місці, із гірським повітрям та кришталево чистим морем – тебе радо зустріне Турунч. Турецька місцевість, яка унікальна тим, що саме тут перетинаються Егейське та Середземне море.

Одразу у затишній бухті знаходиться однойменний готель сімейного відпочинку. Він знаходиться на відстані 20 кілометрів від відомого курортного міста Мармаріс. Окрім місця «зустрічі» двох морів (до речі, саме звідси починаються тури на грецький острів Родос, стара частина міста якого є об'єктом Всесвітньої спадщини) – Турунч вирізняється тим, що дуже особливе ставлення до навколишнього середовища. Тут ростуть голландські сосни, які є лише у двох країнах – безпосередньо у Нідерландах і турецькій провінції Мугла.

Місце «зустрічі» двох морів – турецьке селище Турунч

«Ми знаходимось подалі від міської метушні. Мармаріс, безумовно, має свої переваги і красу. Але гості, які туди приїжджають, не завжди можуть комфортно відпочити. А у нас тут тихе, спокійне місце. Ліс, спів пташок, окрема територія на понад 50 тисяч квадратних метрів. Маємо свою бухту, кришталево чиста вода, пляжі позначені «синім прапором». До речі, наші готелі мають нагороду «зеленого ключа», – розповідає представниця готелю «Турунч» Гюльнара. – А ще у нас ростуть голландські сосни. В світі вони є всього лише в двох місцях. Це Голландія і Турунч. Тому тут зовсім інше повітря. І люди, які мають проблеми з органами дихання, приїжджають до нас на оздоровлення».

Місце «зустрічі» двох морів – турецьке селище Турунч

А ще Турунч є центром дайвінгу, бо поруч світ підводних печер. Багато туристів з різних регіонів приїжджають сюди на яхтах, щоб спробувати дайвінг та побачити підводні печери.

Місце «зустрічі» двох морів – турецьке селище Турунч

70 % відпочивальників – з країн Європи. Переважно це Нідерланди, Бельгія та Англія. З минулого року почали працювати з країнами СНД, і у цьому сезоні вже було багато гостей з України.

Місце «зустрічі» двох морів – турецьке селище Турунч

Але завдяки тому, що територія готелю дуже велика, відпочиваючі один одному не заважають. Тут є кілька басейнів та власний аквапарк, міні-клуб, вечірні програми для дорослих, а з дітьми займаються аніматори.

Місце «зустрічі» двох морів – турецьке селище Турунч

Місце «зустрічі» двох морів – турецьке селище Турунч

Вся команда готелю, який був відкритий майже 30 років тому, досить стала і персонал міняється рідко: кожен знає, що треба робити, щоб гості були задоволені. В тому числі і в гастрономічних уподобаннях – їжа тут на всі смаки. А прямо на очах у відпочивальників кухарі тут готують і акулу, і барана на вертелі.   



Переглядів: 5305
Поширень: 0