Домашній офіс - тренд, який все частіше зустрічається в організації робочого процесу. Це комфортно для роботи і зручно для економії часу, адже добиратися до головного офісу не потрібно. Головна особливість домашнього офісу - зручність робочого простору. Важливо, щоб всі необхідні для роботи речі і гаджети були під рукою. Від того, як облаштований офіс вдома, буде залежати швидкість і ефективність роботи. Саме тому слід продумати всі деталі - розмір, висоту і розташування робочого столу і стільця, освітленість і систему провітрювання робочого місця.

1. Мінімалістичний інтер'єр

Для організації робочого місця вдома необов'язково виділяти окрему кімнату. Можна облаштувати робочий простір будинку в стилі open-spase, використовуючи мінімум меблів і місця. Все, що знадобиться для домашнього офісу в стилі мінімалізм, - це зручний стіл, стілець, комп'ютер і хороше освітлення - вікно і настільна лампа. Невеликий стіл, ноутбук і комфортний офісний стілець - всі необхідні компоненти успішної роботи дома.

2. Витриманий офісний інтер'єр

Монохромний інтер'єр домашнього офісу сприятливий для продуктивної роботи - ніщо не відволікає від робочих завдань і дедлайнів. Головні супутні атрибути такого офісу - настільна лампа з ніжкою, яка регулюється, зручний стіл і природне освітлення.

3. Домашня обстановка

В такому імпровізованому домашньому офісі можна відчувати себе на роботі і вдома одночасно. Вся квартира знаходиться в полі зору, поруч - необхідні матеріали для роботи і багато вільного простору. Такий домашній офіс зручний для батьків з маленькими дітьми - малюки завжди будуть під наглядом. Робочий простір, що з'являється прямо з шафи, - зручне рішення для власників невеликих квартир. Робоче місце в спальні - зручно для людей, які працюють по кілька годин на день. Щоб облаштувати міні-офіс в спальні, необхідно розмістити лише невеликий стіл, ноутбук і лампу.

4. Жіночий офіс

Велика кількість білого кольору, ваза зі свіжими квітами, декоративне панно на стіні і ефектне офісне крісло на коліщатках - стильні атрибути офісу для справжньої леді. Домашній офіс для дами - це не тільки робочий простір, але і стильна обстановка і затишна атмосфера. У жіночому домашньому офісі знайдеться місце для модних предметів декору, сімейних фотографій, вази з букетом квітів, ефектною металевою настільної лампи.

5. Окремий кабінет

Це справжній офіс з усіма зручностями. Кілька крісел і стільців, необхідні для документів полиці і шафи, пара ламп і велике вікно. В такому офісі можна не тільки працювати одному, а й запрошувати колег для обговорення важливих завдань - місця вистачить для невеликого колективу. Просторий робочий кабінет з довгим міцним столом і функціональної лампою. Багато вікон і прекрасний вид на міські пейзажі надихнуть на активну і продуктивну роботу. В такому робочому кабінеті всі необхідні документи і речі завжди під рукою, варто лише дотягнутися до полиці або ящика. Багатофункціональний робочий стіл з безліччю відсіків для кошиків, скриньок, коробок з різними речами - незамінна річ в домашньому офісі.

 


Переглядів: 1150
Поширень: 0