Мережа дитячих магазинів "Тигрес"

Мережа дитячих магазинів "Тигрес" покоряє Вінницю.

5 квітня відбулося урочисте відкриття дитячого супермаркету "Тигрес" у Вінниці. Відтепер із розмаїттям асортименту та високим рівнем обслуговування, що стали візитною карткою мережі, покупці мають змогу ознайомитися безпосередньо завітавши до торгового закладу. Магазин знаходиться на першому поверсі ТРЦ "Мегамолл" , за адресою вул.600 річчя, 17, загальною площею 770 кв.м.

Мережа дитячих магазинів "Тигрес"

Розширення своєї роздрібної мережі корпорація «Тигрес» розпочала у 2005 році, щороку відкриваючи по 3 магазини. А за 2008 рік відбулось відкриття п’яти магазинів, площа яких понад 700 м.кв. Найбільший дитячий супермаркет «Тигрес» в м.Луцьку займає площу понад 1200 м.кв., де представлено більше ніж 10 000 найменувань дитячих товарів. На сьогодні мережа налічує 11 магазинів по Західній Україні.

Мережа дитячих магазинів "Тигрес"

Дитячий супермаркет "Тигрес" пропонує широкий асортимент дитячого одягу та взуття Coccodrillo , Mariquita, Montefiore та підліткового одягу Hac-Нac , іграшок, товарів для немовлят, ігрових комплексів та багато-багато іншого.Товар сертифікований та відповідає найвищим стандартам якості. Кожен відвідувач може отримати професійну консультацію у продавця, придбати товар на свій смак і здійснити мрії своїх малюків.

Дитячий супермаркет "Тигрес"

У дитячому супермаркеті "Тигрес" діє накопичувальна Дисконтна система знижок від 3% до 10%. Здійснивши покупку на 500 грн. Ви отримуєте накопичувальну картку зі знижкою 3%. При накопиченні суми на картці знижка автоматично збільшується.Також Тигрес завжди пропонує різноманітні акції , лотареї, знижки та розпродажі. Тому з нагоди відкриття з 5 по 25 квітня супермаркет "Тигрес" дарує знижку -15% на весь асортимент товарів!

"Тигрес"– це розумне поєднання ціни та високої якості товарів.

Стиль Вашої дитини- це "Тигрес"
Чекаємо Вас за адресою м. Вінниця , вул. 600-річчя,17 ТРЦ "Мегамолл" , 1-й поверх.

широкий асортимент дитячого одягу та взуття

Стильні та модні діти разом з Тигресом!

 


Переглядів: 16235
Поширень: 0