Початківці зазвичай приходять на ринок Форекс, маючи при цьому робоче місце в офлайні. І це правильний підхід, оскільки валютна торгівля не позбавлена ризиків і тут ніхто не зможе дати вам 100% гарантію, що докладені зусилля обернуться бажаним прибутком. У свою чергу, наявність так званої «подушки безпеки» - хороша підмога для трейдера, яка додатково грає і заспокійливу роль.

Та виникає інше питання – як заробляти на ринку Форекс, паралельно працюючи на основній роботі? Варіантів реалізації досить багато і ми пропонуємо розглянути найбільш ймовірні з них.

Самим простим і логічним способом поєднувати роботу з forex intradia стане наявність торгової стратегії, яка не вимагає частої участі в торгівлі. Тобто, ви можете заходити в торговий термінал у вільний час і приділяти торгівлі кілька десятків хвилин в день. У цьому випадку кращим варіантом стануть стратегії на денних графіках, які не вимагають тривалого аналізу. Гравцеві достатньо дочекатися закриття денної «свічки», щоб отримати певний прибуток. Основний недолік даної стратегії полягає в тому, що трейдер змушений чекати півночі, коли з'являється необхідний сигнал для входу на ринок.

Другий варіант заробітку на ринку Форекс паралельно з роботою за основною спеціальністю – інвестиції в ПАММ-рахунки. Вибираючи цей спосіб, ви отримуєте пасивне джерело доходу. При цьому вам не доведеться безпосередньо вести торгівлю, вивчати багато інформації. Все що потрібно – підібрати відповідних управляючих трейдерів і грамотно сформувати інвестиційний портфель, в якому диверсифікація ризиків буде проводитися за рахунок вмілого поєднання агресивних і консервативних рахунків.

Третій спосіб полягає в торгівлі за сигналами інших трейдерів. В Інтернеті є спеціальні сервіси, з якими ви зможете підібрати підходящого трейдера для спільної торгівлі на міжнародному валютному ринку Форекс.

Останній спосіб, який буде описаний в цій статті – торгівля за допомогою форекс-радників. Його можна вважати найбільш оптимальним для тих, у кого є основна робота, але при цьому хочеться отримувати максимальний дохід і від валютних спекуляцій. Втілити його в життя не складно. Трейдер повинен орендувати vps сервер, на нього встановити торговий термінал зі спеціальним програмним забезпеченням, яке буде вести автоматичну торгівлю по заданому алгоритму в години роботи ринку Форекс.

Завдяки серверу торгівля буде вестися навіть при вимкненому комп'ютері, цілу добу. Основна складність у цьому випадку – де дістати відповідний радник. Безкоштовні програми при належному налаштуванні – не найгірший варіант. Але перед тим, як довірити їм власні кошти, не забудьте протестувати програму на демонстраційному рахунку і переконатися, що вона здатна впоратися з будь-якими явищами на ринку Форекс.



Переглядів: 1896
Поширень: 0