Все важче здивувати глядача. Кажуть про це режисери-постановники шоу, сценаристи та автори. Але хто не ставить перед собою цікавих викликів - навряд створить новий шедевр, який полюблять глядачі.

Таку, не легку задачу поставила перед собою і команда "Цирк України", яка вже працювала над постановками "Цирк на воді", "Форсаж талантів" і "Вогонь і лід", що вже так полюбили глядачі з Києва, Одеси, Харкова, Запоріжжя, Львова, Дніпра..

Цього ж разу дивувати будуть новорічною виставою “Неверленд”, що вражає своїм масштабам.

Завітай до світу пригод

В основі сюжету - історія про Пітера Пена, хлопчика, що літає. Гра звуку та світла, надзвичайні спецефекти перенесуть вас у казкову країну де живуть його друзі – феї та янголи, а також пірати та велетенський крокодил (довжина якого цілих 5 метрів).

Завітай до світу пригод

Півроку кропіткої роботи над сценарієм, трюками та костюмами. У виставі 22 номери повітряних акробатів, ілюзіоністів, клоунів та артистів балету. Частина вистави – унікальне шоу фонтанів, що танцюють під музичні хіти. Величезний екран, який вперше використовується у подібній виставі. Подібний ви можете побачити хіба що на виступах зірок світового масштабу. Все це: світлове та музичне шоу, фонтани, ілюзія для того аби перенести глядача у новорічну казку.

Встигніть поринути у світ пригод у вашому місті


Переглядів: 2415
Поширень: 0