У багатьох відразу виникає питання: а чи може тепловий насос стати повноцінною системою опалення будинку? Звісно так! Використання ТН є дуже вигідною інвестицією. Це не тільки система опалення, він може забезпечити вас і гарячим водопостачанням, використовуючи виключно тепло навколишнього середовища.

Звичайний середньостатистичний електрочайник споживає від 1 до 2,4 кВт. Може, вас це і здивує, але для повноцінного опалення вашого приватного будинку цього цілком достатньо. Яким чином? Завдяки використанню теплових насосів Майконд. Наприклад, якщо ваш будинок має від 100 до 150 кв. м, то вам знадобиться всього від 1,4 до 2,3 кВт електроенергії. І не варто думати, що цього буде мало, так як ви отримаєте 7-12 кВт тепла. Таким чином, користувач оплачує лише третину використаних ресурсів (електроенергію) на опалення для будинку, а решту безкоштовно надає природа, інакше кажучи, власник теплового насоса заощаджує до 75% коштів, що витрачаються на опалення.

Залежно від типу, придбати ТН можна в різних конфігураціях, в досить різних діапазонах цін, оскільки необхідно враховувати не тільки вартість обладнання, а й супутніх робіт.

Як вибрати джерело тепла для вашої місцевості?

Для того щоб купити ТН саме під свої потреби, потрібно правильно визначити найкраще джерело тепла біля вашого будинку. Це може бути:

  • Вода. Якщо біля вашого будинку є грунтові води, то може бути встановлений колектор, який просто переносить воду з однієї свердловини в іншу (одна зазвичай вже є на ділянці). Також якщо біля будинку є водойма, то колектор можна встановити на дні, принцип його роботи такий же. Вода має досить високу теплоємність, тому ефективність такого виду теплоносія досить висока. На такий тепловий насос ціна доступна, при цьому він гарантовано віддає великий ККД;
  • Земля. Для того щоб отримувати тепло землі, є три види насосів: горизонтальні системи, вертикальні і траншейні. Це означає положення колектора в грунті. По його трубах тече рідина, яка абсолютно нешкідлива, саме вона дозволяє забирати тепло з землі;
  • Повітря. І не варто думати, що якщо ви купите тепловий насос, який перетворює енергію повітря, то взимку залишитеся в холодній хаті. Температура повітря не має ніякого значення, на вулиці може бути мінус двадцять. Це вигідний варіант, який дозволяє отримувати безкоштовну енергію і не вимагає складного монтажу. Про переваги даного виду ТН можна прочитати детальніше в статті “Цена теплового насоса под ключ - все, что нужно знать” на сайті компанії Mycond.

Екологічно чистий спосіб управління мікрокліматом Вашого будинку - теплові насоси Майконд

Де придбати якісний тепловий насос?

Сьогодні ТН стали дуже популярними, так як це надійна і економічна система опалення, яка дає відмінні результати. У них інноваційна система управління, яка дуже проста у використанні і буде служити не один рік. На ринку опалювальної техніки пропонують багато варіантів теплових насосів, але тільки компанія Майконд пропонує не тільки економічно вигідний, але і комплексний підхід у підборі обладнання: компактні недорогі повітряні теплові насоси і різні фанкойли з оригінальним неповторним дизайном. Тому виконуйте замовлення і отримаєте доставку в будь-який куточок країни.

До того ж, щоб встановити ТН, Вам не доведеться витрачати час на пошуки обладнання та людей, які будуть потрібні для його підключення. Компанія Майконд надає весь спектр послуг з продажу, обслуговування та монтажу теплових насосів. Ми організуємо і проконтролюємо весь процес робіт, наш штат складається з грамотних професійних співробітників. Добре виконана установка обладнання - запорука його безпечної і довговічної роботи. Залежно від Ваших вимог і навколишніх умов, фахівці розрахують і підберуть оптимальне обладнання. Слід пам'ятати, що для монтажу теплових насосів є цілий ряд сантехнічних вимог, які повинні бути виконані. Крім того, існують загальні правила, дотримання яких є обов'язковим:

  • встановлення повинне проводитися в точці з хорошою вентиляцією;
  • не можна встановлювати насоси в місцях забруднених газами, пилом, піском;
  • навколо не повинно бути перешкод для комфортної експлуатації;
  • обладнання повинно бути заземлено.

Подібний вид робіт вимагає багато зусиль і майстерності. Звертайтеся в Mycond, ми маємо величезний досвід в сфері надання даних послуг, до того ж купуючи обладнання у нас, Ви можете бути впевнені в його якості. Ми пропонуємо теплові насоси за цінами нижче європейських брендів, при цьому гарантуємо високу якість і надійність наших систем.


Переглядів: 3636
Поширень: 0