Вже давно минули часи ручного прання – складної, стомлюючої і тривалої за часом процедури. На допомогу домогосподаркам прийшли автоматичні пральні машини, завдяки яким жаданої чистоти одягу, домашнього текстилю та спального приладдя можна досягти швидко і без особливих зусиль. Але і тут не обходиться без проблем – тепер власників компактних квартир-студій і невеликих приватних будинків турбує питання про те, куди ж встановити громіздкий пристрій без завдання шкоди свободі пересування.

Втім, вихід як завжди ховається на поверхні – не дарма ж багато сучасних виробників корисних побутових девайсів виробляють якісні, надійні і довговічні пральні машини шириною всього 40 сантиметрів.

«Плюси» невеликих пральних машин

Дізнатися, як виглядає, скільки коштує і якими технічними характеристиками володіють пральні машини шириною 40 см можна на moyo.ua. Тут представлений актуальний асортимент пристроїв від популярних топових виробників та брендів-новачків на ринку техніки.

Отже, найголовнішими перевагами пральних машин компактних розмірів є:

  1. Можливість економії дорогоцінного вільного простору. Як не крути, повноформатна пральна машина займає багато місця – особливо якщо вона оснащена додатковою сушилкою, або іншими корисними аксесуарами і комплектуючими. Встановлення великого пристрою у ванній кімнаті може призвести до виникнення незручностей під час купання, прибирання та навіть вивантаження чистих речей після завершення процесу прання. 
  2. Привабливий зовнішній вигляд. Візуальні характеристики 40-сантиметрових пральних машин майже не відрізняються від зовнішніх особливостей повноформатних моделей. Однак, є одне «Але» – ті ж самі дизайнерські рішення реалізуються у значно менших розмірах. Як наслідок, компактні пральні машинки краще вписуються в загальний інтер’єр кімнати, виглядають органічно та не привертають зайвої уваги.
  3. Цінова політика виробників. Зазвичай, компактні пральні машини, хоч і не суттєво але поступаються в ціні своїм габаритним «родичкам». До того ж, виробники надають користувачам можливість самостійно обирати, до якої цінової категорії буде належати девайс – бюджетної, середньої чи високої («преміум» чи «люкс»).
  4. Повноцінний функціонал. Існує теорія, що зменшення стандартних розмірів пральної машини призводить до вимушеного обмеження її функціональних можливостей. Насправді ж, невеликі пральні машини, як правило, наділені стандартним для класичної пральної машини пакетом опцій та режимів.

Дізнатися більше корисної та цікавої інформації про пральні машини шириною 40 сантиметрів та інші незамінні у побуті пристрої від перевіреного виробника кожен бажаючий може тут.


Переглядів: 1916
Поширень: 0