І кожен раз ви даєте собі обіцянку: «Завтра піду до лікаря!» І тут же біжите в аптеку за свічками або лізете в Інтернет у пошуках народних цілющих засобів. І наче до вечора відпускає. Робота, домашні справи — за ними навіть не помічаєш постійного дискомфорту, а ранковий жах, здається, не повториться більше ніколи.

А наступного дня все знову повторюється. І немає більше сил терпіти, і знову, і знову ці обіцянки самому собі. Приводом для звернення до лікаря-проктолога може бути будь-який симптом, пов\'язаний з прямою кишкою або стулом.

По-перше, це свербіж, що є частим початковим симптомом геморою. По-друге, це кровотеча, що є
вже ускладненням хвороби. По-третє, біль і дискомфорт при дефекації, домішки крові та слизу в калі. У будь-якому випадку, навіть при наявності одного з цих симптомів, радимо негайно звернутися до лікаря.

«Дуже часто буває, що ознаки геморою з\'являються, а потім проходять, — каже проктолог клініки «Оксфорд Медікал Вінниця» Володимир Іванович Рибачук. — Це не значить, що все в порядку, це означає, що не можна запускати захворювання. Пам\'ятайте, що крововиливи з ануса є ознакою не тільки геморою, але і наявності злоякісних новоутворень у кишечнику. Більшість пацієнтів зізнаються, що, відчуваючи нелюдські муки, все одно боялися звернутися до лікаря. Страх перед відвідуванням лікаря-проктолога відомий. А хірургічна операція, що видніється на горизонті, навіть найсміливішого злякає. Та й значення цій неприємній хвороб і ніхто не надає. А дарма! При нападі гострого геморою в деяких випадках хворий не може ні ходити, ні сидіти через сильні больові відчуття».

Цікаво, вплинув би той факт, що лікування геморою можливе без операції, на ваше рішення піти до
лікаря? Напевно!

Міжнародна мережа клінік «Oxford Medical» розробила спосіб амбулаторного лікування геморою, не пов\'язаний з госпіталізацією та оперативним втручанням. Колективу досвідчених лікарів-проктологів вдається вирішити проблеми пацієнтів, що страждають гемороєм і тріщинами прямої кишки (фісурами), за допомогою процедур незрівнянно більш приємних, ніж операція.

У «Оксфорд Медікал Вінниця» провадяться діагностика та лікування геморою та фісури за 2-3 амбулаторних відвідування без операційного втручання. А значить, без госпіталізації і зміни вашого
звичного способу життя. Ваші колеги по роботі навіть не помітять вашої відсутності!

У «Оксфорд Медікал Вінниця» вирішать вашу проблему. Відкладіть усі справи і займіться своїм здоров\'ям — зателефонуйте і запишіться на первинну консультацію.

Міцного вам здоров\'я!

Пропонуємо послуги відділення урології:

  • Лікування сексуальних розладів у чоловіків
  • Лікування простатиту і аденоми простати без операції
  • УЗД

Адреса:
м. Вінниця, вул. Соборна, 46 а
0432 677-000


Переглядів: 6498
Поширень: 0