Цінуючи кожного клієнта та створюючи максимально комфортні умови для розвитку вітчизняного бізнесу, Терра Банк пропонує як для підприємств, які вже є контрагентами банку, так і для підприємств, що тільки планують розпочати співпрацю з ПАТ «Терра Банк», новий унікальний продукт - «Кредитна картка керівника».

Цей продукт передбачає надання першим особам підприємств на приватну платіжну картку кредитного ліміту у сумі до 250 000,00 гривень на строк до 24 місяців зі сплатою процентної ставки за користування кредитним лімітом від 23% річних і зручним способом погашення, який передбачає сплату відсотків щомісяця, а основної заборгованості – у кінці строку. При цьому кредитний ліміт надається для споживчих цілей без забезпечення.

Коментуючи переваги нового кредитного продукту, заступник Голови Правління Ігор Шевченко зазначив: «Кредитна картка керівника» - це зручний фінансовий інструмент, створений фахівцями банку в межах програми лояльності для наших партнерів. Банк йде назустріч нашим клієнтам, пропонуючи бланкові кредити, керівному складу підприємств та організацій із прагненням стимулювати спільну взаємовигідну співпрацю як за корпоративним напрямком так і для задоволення потреб співробітників такого підприємства за повним переліком продуктів Банку, від комунальних платежів та грошових переказів до іпотечних та автокредитів.


Переглядів: 3518
Поширень: 0