Автострахування дозволяє власнику договору передати страховій компанії відповідальність за збитки, що завдані автомобілю в результаті настання випадку, прописаного в договорі. Страхова компанія «Крона» пропонує усі види автострахування: обов\'язкове страхування автоцивільної відповідальності (ОСАГО), добровільне страхування авто від ушкоджень, крадіжки (КАСКО) і ін.

У страховій компанії «Крона» можна придбати договір страхування КАСКО 50/50, який дозволяє власникові авто заплатити тільки 50% вартості полісу. При відсутності страхових випадків на протязі дії договору друга половина платежу не сплачується. В разі настання страхового випадку, щоб отримати повне страхове відшкодування, власнику полісу доведеться доплатити вартість страховки, що залишилася, або отримати повне страхове відшкодування за вирахуванням другої половини платежу.

Таке страхування авто ідеально підходить для досвідчених водіїв, які набагато рідше піддаються ризикам ушкоджень транспортного засобу. Каско 50/50 дозволяє заощадити їм гроші, і в той же час повністю застрахувати свій автомобіль.

Адреса:
м. Вінниця, вул. Збишко, буд. 2,
Тел. (0432) 67-69-67; 52-30-70.
www.krona.net.ua
 


Переглядів: 4099
Поширень: 0