Про свого двійника Віктор Бронюк, лідер гурту «Тверезість і Культура», чув неодноразово, але познайомився із ним зовсім нещодавно.

Сумський пародист Олександр Ільченко прийшов на клубний концерт до гурту ТІК, який на початку вересня відбувся у Сумах.

Віктор Бронюк та Олександр Ільченко

Після закінчення концертної програми Сашко підійшов до Віктора, щоб познайомитись із тим, кого він так часто копіює.

«Олександр – позитивна людина, - розповідає Віктор Бронюк. - Ми поспілкувались, він розповів про те, що часто його плутають зі мною. Сашко роздав близько 800 своїх візиток, але люди все одно не вірять, що він не Бронюк».

Пародист Ільченко попросив Віктора сфотографуватись із ним, щоб мати непідробний доказ того, що він не Віктор Бронюк, а лише дуже на нього схожий. Олександр презентував Віктору пляшку сумської горілки та листівки «Найвизначніші місця м. Суми».

Також, 20 вересня відбулась прем’єра пісні «Не цілуй», яку Віктор Бронюк виконав разом із Іриною Білик.

Ірина Білик та Віктор Бронюк

«Я познайомився із творчістю Ірини Білик ще коли був підлітком, - розповідає Віктор Бронюк, лідер гурту «ТІК», - слухав її альбоми «Я розкажу», «Novа». Але особисто роззнайомився із Ірою під час зйомок проекту «Зірка+Зірка». Тоді вона сказала мені, що хотіла б заспівати дуетом. А так, як зараз ми завершуємо роботу над новим «Весільним» альбомом, я запропонував їй композицію «Не цілуй», яка увійде до нашої нової платівки».

Почувши пісню «Не цілуй» Ірина не роздумуючи погодилась заспівати її із «ТІКами». Спільну композицію записали швидко та на одному диханні. І ось, поки Ірина перебуває у Ізраїлі, Віктор у прямому ефірі «Нашого радіо» презентував дуетну композицію.


Переглядів: 10809
Поширень: 0