У суботу, 25 лютого, вінницький гурт “Серце Дженніфер” візьме участь у зйомках скандального шоу “Шоуманія Live”. Кожен бажаючий зможе бути присутнім на записі програми, який пройде у Києві у нічному клубі “Sorry, Бабушка”.

Хлопці говорять, що як тільки отримали пропозицію виступу у шоу, то дуже зраділи.

- На шоу ми плануємо показати два нових треки і відеокліп на рімейк пісні Миколи Носкова “Это здорово”, - ділиться фронтмен гурту “Серце Дженіфер” Олег Пилипенко. - Пісні, ще ніхто не чув, а кліп ми вже презентували 14 лютого на нашому офіційному сайті та інших спільнотах, але на телеекранах він буде показаний вперше. Сподіваюсь, буде цікаво. Коли саме програма вийде в ефір, чи то через тиждень чи пізніше, не можу точно сказати. Запис програми проходитиме з 12 години до другої годину ночі, після чого присутні зможуть відпочити у клубі до самого ранку.

Наразі гурт планує окрім виходу на екрани каналу випустити другий альбом.

Довідка:

Гурт існує з 2009 року. Офіційна дата створення 8 березня.
Кістяк гурту: Олег Пилипенко, Денис Шинкевич (гітара), Ярослав Бабич (гітара). У серпні 2010 року група випустила свій перший альбом під назвою “ NАZАВЖDИ”, до якого увійшло 17 треків у тому числі й ремікс від резидента лейбла Send Records – Andrew Kinree. Цей альбом розповсюджується безкоштовно через інтернет. У 2010 році альбом групи потрапив до десятки кращих 2010 року (голосування проводив портал fadiez.com.ua), а також стає переможцем конкурсу «Djuice Квартирник».
Також потрапляє в список 32-х кращих молодих гуртів України за версією телеканалу М1, і приймає участь у телевізійному шоу “Свіжа Кров”.
Детальніше про групу дивіться тут: //www.serdcejennifer.com


Переглядів: 3497
Поширень: 0