20 квітня у Вінниці відбувся щорічний міський конкурс серед вихованців дошкільних навчальних закладів міста «Зоряний дует - 2012». Цьогоріч дітки не лише демонстрували свої артистичні, хореографічні та дизайнерські здібності, а й допомагали виявити таланти казкових героїв улюбленого мультфільму «Маша і Ведмідь».

Традиційно діти змагались у чотирьох номінаціях. Спочатку малеча демонструвала себе у номінації «Візитка: Я + Ти». Під час цього конкурсу дітки у ігровій та артистичній формах розповідали про себе. Зокрема, глядачі познайомились із майстром художнього свисту Федяєвою Юлією та призером гірськолижних змагань та хокеїстом Нікітою Мойсеєвим, які представляли дошкільний навчальний заклад №13. Дитсадок №23 представили майбутня Олімпійська чемпіонка з гімнастики Копитко Дар\'я та власник колекції моделей літаків Білий Олексій. Від 27 садочка «делегували» демонструвати свої вміння юну художницю Уляну Ясько та акробата Іллю Кодакова. А у ДНЗ №73 виховуються зірки вокального співу та народного танцю Боровська Іванна та Борщевський Микола, які і представляли цей заклад.

Далі кандидати на звання «Зоряного дуету» презентували широкому загалу свої танцювальні здібності, виконуючи танці найрізноманітніших напрямків - від «джайву» до «гопака». Не залишив байдужим глядачів і артистичний конкурс «Куміри та кумірчики», під час якого малеча перевтілювалась у своїх улюблених артистів - Аллу Пугачову, Миколу Баскова, Михайла Поплавського, Віктора Бронюка та інших відомих представників українського та російського шоу-бізу.

Завершили загальноміський конкурс зірковим дефіле «Від відомих кутюр\'є». Тут дітки мали нагоду відчути себе відомими дизайнерами, а також найпрекраснішими моделями, демонструючи колекції «Підводне царство», «Ельфи, феї», «Рошен, солодощі» та «Дитяче Євро - 2012».

За результатом найбільшої кількості балів «зірковою парою» стали Іванна Боровська та Микола Борщевський (ДНЗ №73). Приз глядацьких симпатій отримав дует «Фантазія» у складі Уляни Ясько та Іллі Кодакова (ДНЗ №27). Крім подарунків, малюки отримали також і заряд позитиву, оскільки упродовж усього конкурсу допомагали вередливій Маші із мультику знайти багато друзів.

 


Переглядів: 5481
Поширень: 0