140 метрів толерантності

У понеділок, 10 листопада, в галереї "Арт-шик" відбулась презентація картини толерантності "100 метрів до Європи". Переможці та учасники акції отримали призи та сертифікати учасників ації.

- У проекті взяли участь більше 300 вінничан, - розповів  Олександр Нікітюк, координатор мистецької акції "100 метрів до Європи" та ГО "Лабораторія актуальної творчості". - Ми дещо перевиконали план, мали намалювати 100 метрів, а спільна картина склала 140 метрів.

За словами Олександра Нікітюка, участь у мистецькій акції брали навіть сім"ї.
Завершиться тиждень толерантності акцією "Засвіти ліхтарик толерантності". Вінницька молодь пронесе спільну картину "100 метрів до Європи" та лампадки на знак єднання з тими, хто цінує терпимість до інших.

Тиждень толерантності та Європейський молодіжний тиждень стартував 6 листопада і триватиме до 16 листопада. Мета проведення такої акції - проінформувати громадськість про зміст поняття "толерантність", привертути увага до проблем нетерпимості до різних груп в Україні. На Вінниччині акцію проводить центр "Креатив" спільно з Мережею європейських організацій в рамках "Європейського року Міжкультурного діалогу" за фінансової підтримки фонду "Відродження".


Переглядів: 3237
Поширень: 0