Мистецькі вихідні

Гарно проводити час, активно відпочивати з друзями та ріднею, вигравати чудові подарунки і отримувати масу позитиву – такий план заходів чекає на вінничан щосуботи у різних куточках міста в рамках проекту «Мистецькі вихідні».

Мистецькі вихідні День бабусі

Вечір 16 червня не став виключенням, а навіть вніс свою новизну, адже всі присутні та учасники проекту стали свідками народження нової святкової традиції міста Вінниця – святкування Дня Бабусі. Наші бабусі активно приймали участь у святі, зібравши чималу групу підтримки. Конкурси і розваги були розраховані на аудиторію різного віку, тому нікому не довелось нудьгувати. Славнозвісний ансамбль «Ретро», в якому зібрані найспівочіші бабусі нашого міста, радував своєю майстерністю дітлахів та їхніх батьків на майданчиках мікрорайону Пирогово перед Центральною дитячою бібліотекою.

Мистецькі вихідні

Особливим було свято на площі Театральній, де за участю вихованців Центру розвитку дітей та юнацтва «ДивоСвіт» розгорнувся феєричний концерт. До його репертуару увійшли вокальні твори естрадного напрямку та хореографічні номери різних стилів. Тут бабусі теж не стояли осторонь, приймаючи участь у конкурсах. Усіх зацікавив і водночас зворушив конкурс, де внукам потрібно було на дотик впізнати долоню своєї бабусі, приємно відмітити те, що внуки без промаху знаходили рідні натруджені долоні.

Мистецькі вихідні

А скільки гарних витворів мистецтва вдалось виготовити учасникам майстер-класів під керівництвом майстрів з мокрого валяння, скраб-букінгу, квілінгу та інших видів мистецтв. Всі ці витвори були присвячені нашим бабусям. Хочемо вкотре щиро подякувати їм за їх мудрість, доброту, золоті руки і просто за те, що вони у нас є.

«Космічні вечірки» цього тижня знову радували жителів та гостей міста. Цього разу різноманіття конкурсів було максимальним. Кожний хто завітав на майдан Незалежності зміг не тільки потанцювати, поспівати та гарно повеселитись, але і отримати чудові різноманітні подарунки від спонсорів свята. Головний подарунок цього вечора був мобільний телефон від МТС для самої кращої бабусі. Родзинками розважальної програми був дует індійського танцю.

Мистецькі вихідні

В цей час проект «Лялькова феєрія» на території бібліотеки-філії №12 презентував міні-вистави, пісенно-танцювальні програми, ряд цікавих ігор для дітей, виставку авторської ляльки та захопливі майстер-класи.

Проект «Твій час» у МПКіВ «Дружби народів» розважав глядачів музично-танцювальною програмою за участі музичних, танцювальних, спортивних гуртів різних стилів та напрямів.

Ну а незмінні спонсори проекту «Мистецькі вихідні» продовжують радувати активістів фестивалю цінними призами. Беріть активну участь в заходах проекту, збирайте найбільшу кількість «Мега фішок» та МТС смайликів і ставайте учасником розіграшу цінних призів. А позмагатись є за що, бо головні призи це: нетбук, велосипед від Мегамолл та мобільний телефон із золотим номером від мобільного оператора мистецького проекту, компанії МТС. Розіграш головних призів відбудеться 23 вересня на майдані Незалежності під час закриття проекту. А зробити ваше життя солодшим зможуть партнери свята «Житомирські ласощі» та ТМ «Ажур».

Мистецькі вихідні День бабусі

В суботу в рамках проекту «Мистецькі вихідні» стартував фотоконкурс «Найкращий фанат Вінниці». Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно сфотографуватися на фоні спеціально обладнаного стенду МТС, або залишити готове фото на стіні групи «День фаната України» у соціальній мережі «Вконтакте» (http://vk.com/fandayua) або на Facebook (https://www.facebook.com/fandayua) з поміткою «На конкурс «Кращий фанат Вінниці».

Конкурс проводиться з 16 червня по 21 липня 2012 р у групах «День фаната України» у соціальних мережах Facebook та «Вконтакте». Переможці будуть визначатися по кількості голосів – «лайків» за їх фотографії. Ті, хто наберуть найбільшу кількість «лайків», отримають спеціальні подарунки, серед яких – телефон МТС та дизайнерські футболки.

Але на цьому свята і нові сюрпризи не завершуються. Вже наступної суботи дідусі нашого міста матимуть можливість довести, що є ще порох у порохівницях, поборовшись на титул найкращого та найвправнішого дідуся. Адже у Вінниці започатковане ще одне нове, але в подальшому – традиційне міське свято - День Дідуся. Для цього потрібно або зареєструватися за телефонами 595-053 чи 699-195, або просто прийти на майданчики «Мистецьких вихідних» і стати активним учасником змагань та конкурсів.

Також з 18:00 на вас чекає цікава розважальна програма:

  • майдан Незалежності - «Космічні вечірки»;
  • площа Театральна - «Лялькова феєрія»;
  • ККЗ «Райдуга» - «Вінниця – люблю»;
  • вул. Київська, 126 (бібліотека-філія №12) - «Інтелектуальний Євро плюс»;
  • мікрорайон Тяжилів - «Розважальні шоу театру «Арлекін»;
  • мікрорайон Сабарів (міський клуб №1) – «Живи мистецтво у руках майстрів».

А бібліотеки-філії вже з 17 години пропонують до вашої уваги цілий ряд заходів різного спрямування:

  • Центральна міська бібліотека ім. І.В.Бевза (вул. Хмельницьке шосе,4) - Виставка рослин «Декоративні квіти - окраса кожної оселі». Корисні поради по вирощуванню кімнатних рослин;
  • Бібліотека-філія №1 (проспект Коцюбинського,49) - Презентація роботи клубу «Секрети здоров’я». Здорова їжа. Бездріжджовий хліб. Дегустація хліба. Майстер- клас приготування хліба. Закваска хліба у подарунок;
  • Бібліотека-філія №5 (вул. Д.Нечая,59) - Майстер-клас з виготовлення виробів «Жартівливі маски та окуляри»;
  • Бібліотека-філія №6 (проспект К.Маркса,50) - Презентація роботи клубу «Вивчаємо німецьку»;
  • Бібліотека-філія №7 (вул. Баженова, 32) – Відлив з гіпсу у формах мультиплікаційних героїв і об’ємна розмальовка;
  • Бібліотека №8 (вул.Червоноармійська, 39) – Майстер – клас з прес – кліпінгу та оздоблення горщиків для квітів «Сад на підвіконні»;
  • Бібліотека-філія №9 (вул. І.Богуна,184) – Бібліографічний огляд і вікторина «На гостину до казки»;
  • Біблітека-філія №10 (вул. Станіславського,30) – Бібліографічний огляд і вікторина «На порозі казки»;
  • Бібліотека-філія №11 (вул. Свердлова,189) – Майстер-клас «Подарунок своїми руками»;
  • Бібліотека-філія №13 (пр. Космонавтів,39) – Театралізовано - ігрове шоу «Презентація імені: духовність через мистецтво»;
  • Центральна дитяча бібліотека (проспект Космонавтів, 63) - Містечко майстрів «Майструємо радість своїми руками».

Отже, до нових зустрічей, вражень та сюрпризів!


Переглядів: 6629
Поширень: 0