Феномен

 Лише один вечір у Вінниці переможець та учасники телешоу Уррі Геллера «ФЕНОМЕН». Шоу представляють Олеся Пащенко та Центр концертних та фестивальних програм. Вестиме вечір голос телеканалу УТ-1 телеведучий Юрій Кот.

Феномен Феноменів у Вінниці

Ви маєте змогу зіткнутись з надлюдськими можливостями, незрозумілими загадками, фантастичними ілюзіями, гіпнозом та передбаченням майбутнього. І все це у виконанні переможця шоу Артема Тихевича та учасників Александера, Ніколаса Кіна та Влада Кривоногова.

Всі ці надзвичайні люди працюють в різних жанрах. Тим цікавіше буде спостерігати за їх виступами.

Так Артем Тихевич, який приголомшив своїми виступами на шоу Геллера усю країну, працює у напрямку «менталізм». У своїх дослідах він використовує знання НЛП, психології та магію.

Надздібності проявилися у Артема ще в дитинстві, коли в 9 років він ледь не помер від переохолодження, впавши в яму на будмайданчику. Спочатку надзвичайні здібності виявляли себе у екстремальних ситуаціях, та згодом Артем навчився контролювати їх. Він робить абсолютно дивовижні речі, щоб доказати: людські можливості безмежні. Та водночас, Артем полюбляє такі прості речі, як прогулянки верхи, кіно та стрибки з парашутом.

Ніколас Кін – учасник шоу «Феномен» - народився і живе в м. Каунас, Литва. Вже в дитинстві, в підлітковому віці, Ніколасом зацікавились військові, адже він легко міг вказати місця, де лишались післявоєнні міни. А ще він, краще за детектор брехні, виявляв, правду говорить людина, чи ні. Цим часто користувався батько Ніколаса, адвокат. І саме завдяки допомозі сина він зміг виправдати десятки невинних людей. Ніколас має диплом психолога Каунаського університету та міжнародний диплом з Оксфорду. Та головний здобуток – це маленька донечка, заради якої Ніколас здатен на все. Мрія Ніколаса Кіна – об’єднати надзусилля всіх однодумців, щоб творити добро у Світі.

Учасник шоу Феномен Александр

Одесит Александер – засновник і президент академії парапсихології у Болгарії - останній потомствений маг і гіпнотизер в своєму роду. Його дід був знаменитим цирковим гіпнотизером, який працював з величезною кількістю людей. Надзвичайні здібності Александера проявлялись з народження, і вже малим він повторював за дідом складні експерименти. А у школі він і сам експериментував зі своїми друзями, влаштовуючи сеанси гіпнозу та телепатії. Те, що для оточуючих справжнє диво, для Александера –звичайне буденне життя.

З 10 років свої феноменальні здібності він демонстрував у цирку, переказуючи сторінки всесвітньої енциклопедії на вимогу глядачів. А 21 липня у Вінниці він зазирне у найпотаємніші куточки вашої свідомості. Приходьте, якщо не лячно.

Ще один учасник вечора – Влад Кривоногов. Парапсихолог та ілюзіоніст. Найбільша мрія Влада – Земля без війн, мир на усій планеті. Заради такої великої мрії йому не шкода своїх надздібностей. За словами Уррі Геллера, Владислав як ніхто вміє глибоко проникати у психологію людей.

У вас буде можливість впевнитись у цьому на власному досвіді.

Event-партнер концерту: Nekrasov & Co

Пригощає: Арт-хаус.
Кращий звукозапис у Вінниці: Иначе студия.
Ексклюзивна відео зйомка: студія «semenov.vn.ua».

Партнери: Мегамолл, агенція «Весільний генерал», Неодизайн, Фото Файн Студія, піротехнічна компанія «Заграва», design studio «Dream-Line».

Генеральний інформаційний партнер: РІА.

Інформаційні партнери: ВДТ-6, Воля, Віта, Еверест, 33 канал, Місто, журнал «Афіша», журнал «VINPIR».

Радіо-партнери: Хіт ФМ, радіо Вінниця, Такт.

Інтернет-партнери: Моя Вінниця, Винбазар, 0432.in.ua, tutVse.com.ua, Винбизнес, Винница инфо, dovidka.com

Замовити квитки можна за телефонами: 0432 578 999, 063 159 17 17, або купити у місцях продажу: Універмаг 1-й поверх, каса ККЗ "Райдуга", ТРК Мегамолл та ТЦ Дастор, ТРК Магіцентр, ТЦ Магігранд.

Вартість квитків від 50 до 180 грн.

Усі подробиці шукайте на сайті:http://nekrasoff.com/ .



Переглядів: 10196
Поширень: 0