У концертах візьмуть участь групи, які виконують музику в стилях рок, етно, фольк і метал. Виступатимуть іноземні колективи та найвідоміші українські музичні гурти. Головний гість свята - польські рокери "Enej".

- Фестиваль "Польский Woodstock" проводиться в Україні з метою пропаганди волонтерського руху та благодійництва, - говорить представник Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця", який є організатором дійства. - Подія створена для розвитку творчого потенціалу, масової музичної культури, формування естетичного смаку шанувальників різних музичних стилів, об\'єднання різнопланових виконавців спільною ідеєю, згуртування мешканців різних частин України.

Колишній військовий аеропорт у Калинівці розташований з північного боку містечка. Відстань до аеропорту від залізничного вокзалу — 1,2 км. Відстань від автобусного вокзалу — 0,9 км.

Нагадаємо, щорічний рок-фестиваль "Польский Woodstock" започаткований у 1995 році як подяка волонтерам польського благодійного фонду "Оркестр святкової допомоги". Нині це - одна з найголовніших подій в культурному житті Польщі.


Переглядів: 4566
Поширень: 0