Мистецькі вихідні

Прокинувшись суботнім ранком можна було побачити безхмарне небо м. Вінниці, але вже у середині дня погода змінилася та була похмурою до самого вечора. Не зважаючи ні на що, справжня армія прихильників «Мистецьких вихідних» завітала на майданчики нашого міста і прийняла активну участь у черговому вирії позитивних вражень.

«Космічні вечірки» набирають зіркового статусу і цього разу на Майдан Незалежності завітала сама "Вєрка Сердючка" – задоволення від професійної пародії на Андрія Данилка отримали усі бажаючі. Безліч грайливих конкурсів, танців та пісень супроводжували увесь вечір.

Проект «Твій час» цього разу завітав на площу Театральну. Святкова програма відбулась за участі вінницького гурту «Sunset», молодого репера з чудовим бек-вокалом, мажорними нотами акустичної гітари та невимушеними конкурсами на уважність, які посприяли гарному проведенню часу шанувальників якісної музики та «Мистецьких вихідних».

В цей час проект «Лялькова феєрія» за адресою вул. Київська, 126 (бібліотека-філія №12) презентував міні-вистави, пісенно-танцювальні програми, ряд цікавих ігор для дітей, виставку авторської ляльки та захопливі майстер-класи. Особливою родзинкою та окрасою цього вечору стали ляльки – велетні «Маша і Медведі».

Техніка «Квірінгу», гаряче пано та ще багато цікавих слів можна було почути в мікрорайоні Тяжилів з проектом «Арт Шабаш» - з легким розмахом пензлика у поєднанні з різнобарвними фарбами на обличчях дітвори з’являлися найрізноманітніші візерунки. Також всі присутні могли поринути з головою у світ майстер-класів з хенд-мейду та радіти власноруч виготовленим декоративним прикрасам та чарівним квітам.

Усім відоме прислів’я «Як корабель назвеш, так він і попливе» повністю виправдовує себе у культурному середовищі. Отож, наступної суботи святкуємо «День Корабликів» в рамках проекту «Мистецькі вихідні» та даємо нашому великому творчому кораблю – велике плавання.

Цієї суботи нарешті буде визначено володаря титулу «Кращий фанат Вінниці». Нагадуємо, що в рамках «Мистецьких вихідних» з 16 червня по 28 липня 2012 р. для усіх бажаючих спробувати себе у ролі вигадника та попозувати на фоні спеціально обладнаного стенду МТС, триває конкурс від компанії МТС на фото «Кращого фаната Вінниці». Для того щоб взяти участь у конкурсі, потрібно сфотографуватися на фоні стенду МТС, який знаходився на майданчиках проекту «Мистецькі вихідні». Далі потрібно залишити готове фото на стіні групи «День фаната України» у соціальній мережі «Вконтакте» (http://vk.com/fandayua) або на Facebook (https://www.facebook.com/fandayua) з поміткою «На конкурс «Кращий фанат Вінниці». На переможців чекають гарні подарунки: дизайнерські футболки та головний приз - мобільний телефон. Для цього необхідно взяти участь у Мистецьких вихідних наступної суботи на майдані Незалежності. Поспішайте, залишилось не так багато часу!

Музика Іспанії вважається кращою у світі після італійської. Можливість насолодитись мотивами серенад летрильї, вільянсіко і згадати пристрасні рухи танго та фламенко можна буде в МПКіВ «Дружби народів» за допомогою проекту «Іспанці».

А наступної суботи, 28 липня, з 18 години на вас вже традиційно чекає насичена та різноманітна програма:

  • майдан Незалежності - «Космічні вечірки»
  • площа Театральна - «Вінниця - люблю»
  • ККЗ «Райдуга» - «Пісня – душа народу»
  • вул. Київська, 126 (бібліотека-філія №12) - «Арт Шабаш» + Арт-інтервенція»
  • МПКіВ «Дружби народів» - «Твій час»+ Іспанці!
  • мікрорайон Пирогово (міський клуб №1) - «Розважальні шоу театру «Арлекін»

А бібліотеки-філії цієї суботи з 17 години пропонують до вашої уваги:

  • Центральна міська бібліотека ім. І.В.Бевза (вул. Хмельницьке шосе,4) - «Книга йде на зустріч читачам». Озвучена виставка нової дитячої книги;
  • Бібліотека-філія №1 (проспект Коцюбинського,49) - «Фітодизайн». Майстер-клас;
  • Бібліотека-філія №5 (вул. Д.Нечая,59) - Цікаве з прищіпок (виготовлення грибів,бджіл та інших виробів з прищіпок);
  • Бібліотека-філія №6 (проспект К.Маркса,50) - «Вивчаємо англійську».Конкурс «Я пишу книгу»(написання книг про все, що пов’язано з англомовними країнами);
  • Бібліотека-філія №7 (вул. Баженова, 32) - Показ мультиплікаційних фільмів «В країні Мультляндії»;
  • Бібліотека-філія №8 (вул. Червоноармійська,39) - «Країна казкова – країна книжкова» літературна подорож сторінками казок;
  • Бібліотека-філія №9 (вул. І.Богуна,184) - Бібліографічний огляд і вікторина «На гостину до казки»;
  • Біблітека-філія №10 (вул. Станіславського,30) - Бібліографічний огляд і вікторина «На порозі казки»;
  • Бібліотека-філія №11 (вул. Свердлова,189) - Розв’язання ребусів,кросвордів. «Вулиця розумників»;
  • Бібліотека-філія №13 (пр. Космонавтів,39) - Вікторина «Стежинами улюблених казок»;
  • Центральна дитяча бібліотека (пр. Космонавтів, 63) - Виставка робіт юних флористів «Літні фарби природи я сплітаю в вінок».

Вже цієї суботи буде визначено володаря титулу «Кращий фанат Вінниці». Нагадуємо, що в рамках «Мистецьких вихідних» з 16 червня по 21 липня 2012 р. для усіх бажаючих спробувати себе у ролі вигадника та попозувати на фоні спеціально обладнаного стенду МТС, триває конкурс від компанії МТС на фото «Кращого фаната Вінниці». Для того щоб взяти участь у конкурсі, потрібно сфотографуватися на фоні стенду МТС, який цього тижня можна знайти біля Вінницької міської ради. Далі потрібно залишити готове фото на стіні групи «День фаната України» у соціальній мережі «Вконтакте» (http://vk.com/fandayua) або на Facebook (https://www.facebook.com/fandayua) з поміткою «На конкурс «Кращий фанат Вінниці». На переможців чекають гарні подарунки: дизайнерські футболки та головний приз - мобільний телефон. Для цього необхідно взяти участь у Мистецьких вихідних наступної суботи на майдані Незалежності. Поспішайте, залишилось не так багато часу!

Окрім цього вже 4 серпня у Вінниці в рамках проекту «Мистецькі вихідні» стартує конкурс «Творча битва районів», підсумки якого буде підведено 23 вересня на майдані Незалежності на фінальному концерті. Умови участі у конкурсі шукайте в соціальній мережі «Вконтакте» (www.valeratime.ru/club36222690).

Збирайте Мега-фішки та МТС- смайлики під час проведення «Мистецьких вихідних» та отримайте головні подарунки, а це велосипед та нетбук від Мегамоллу та мобільний телефон із золотим номером від мобільного партнера проекту МТС!

Отже, до нових яскравих зустрічей! Чекаємо на вас!


Переглядів: 6281
Поширень: 0