Міжнародний чемпіонат світу з хіп-хопу запам\'ятає цього року одразу двох яскравих і талановитих вінничан - Івана Козака, якого запросили у суддівську раду, та MC Kosmos\'а, який приїхав у Лас-Вегас підтримати українську команду.

Цього року нашу країну на World Hip Hop Dance Championship представляла команда "Impuls" з Івано-Франківська. Насправді, хлопці та дівчата не надто вдало виступили в командній номінації. Хоча й засвітились у баттлах, мастеркласах, представляли Україну на церемонії закриття.

Більше пощастило Вані Величко з Чернівців, який цього року увійшов в четвірку кращих на чемпіонаті.

- Я дуже вболівав за нашу команду, на місці не міг всидіти, - згадує MC Kosmos. - Я так голосно сканудував Україна, що незабаром увесь великий зал підхопив це слово. І ось над сценою вже лунає вітальне багатоголосся для Івана Величко, який буквально увірвався в кращу світову четвірку хіп-хоперів - U-KRA-EEE-NAA!!! Це був кращий день У Лас-Вегасі.

MC Kosmos каже, що його старання не залишились не поміченими, його визнали кращим вболівальником чемпіонату.

Ще один вінничанин відзначився у судівському кріслі чемпіонату - це вінницький танцівник Іван Козак. В Лас-Вегас його запрошйють вже другий рік, адже авторитет нашого Jozzz\'а незаперечний.

- На жаль, цього року Україна показала далеко не все, на що здатна, - визнає Іван Козак. - Далась взнаки відсутність спонсорської підтримки. Вся увага була прикута до "Євро", а на проведення вітчизняного хіп-хоп чемпіоната коштів не знайшлось. Перемога філіпінців мене дещо здивувала, як суддя я більше ставив на команди з Мексики та США. Тим не менш, слід визнати, виступ цьогорічних переможців теж був дуже гідним.



Переглядів: 5312
Поширень: 0