Минулі вихідні стали надзвичайно солодкими для вінничан, не лише через святкування світлого свята Спаса. Хорошим приводом для цього послужили наші традиційні всіма очікувані «Мистецькі вихідні».

Проект «Арт Шабаш» цього разу на площі Театральній навчав всіх охочих виготовляти квіти із цукерками всередині, таким чином продемонстрували, що квіти - це не лише краса, а ще й солодке задоволення і вцілому – чудовий подарунок.

На території майданчику ККЗ «Райдуга» розмістився проект «Гадаєш ти вмієш танцювати?». Тут всі гуртом вивчали нові танцювальні рухи від професійного хореографа, в яких намагались проявити свої пластику та грацію. Мабуть, не за горами той час, коли можна буде заявити про народження нового зразкового хореографічного колективу вінницького походження.

Проект «Карнавал у дворі» (вул. Київська, 126) переніс всіх у країну Мультилядію, так як тематикою заходу стали мультики. Скільки ж радощів та захвату було у дітвори!

А «Битва районів-2» триває! Минулої суботи проект завітав на майданчик Пирогово, де не обійшлось без приємних здивувань та творчих відкриттів. У відборі прийняло учать більше десятка учасників. Журі, як завжди, обрало кращих з кращих, які пройдуть до фіналу та представлятимуть там свій район. Отож, цього разу творча фортуна посміхнулася наступним учасникам:

  1. Артем Ратов – читання гуморесок та реп;
  2. Танцювальний колектив «Вояж» - сучасний танець;
  3. Гурт «МNDance» - пісня «Баня»;
  4. Тріо (Панасюк Саша, Панасюк Аня, Панасюк Наташа) – пісня «Зоре моя вечірняя»;
  5. Євгенія Талавнюк

Цієї суботи площа перед ТРЦ «Мегамолл» відкриває свої обійми для амбітних та талановитих мешканців мікрорайону «Вишенька». Прийдіть та гідно представте свій район на конкурсі, не носіть свої таланти за плечима! Подарунки від наших: генерального спонсора ТОВ «Видавництво Поділля», а це гарні канцелярські товари для школярів та солодкого спонсору призового фонду ТМ «Солодка мрія», а це дуже смачні солодощі.

В який раз на майдані Незалежності в рамках проекту «Мистецькі вихідні» народні майстри м. Вінниці утворюють цілий саме «Вінницький вернісаж». Якщо Ви бажаєте приєднуватись до наших виставок, телефонуйте, будь ласка, Заслуженому діячу мистецтв України– Федору Панчуку (096)4560771.

З нагоди дня Авіації день 25 серпня «Мистецькі вихідні» оголошують Днем літаків. Прийдіть та запустіть свій літак надій та мрій! Ми бажаємо вам попутного вітру та гарних, яскравих вихідних – у чому наш проект із задоволенням допоможе вам! А мобільний телефон від нашого мобільного партнера МТС буде розіграно в мікрорайоні Пирогово.

Шановні друзі! Враховуючи, що наші дні стають все більш короткими, з цієї суботи, мистецькі вихідні будуть розпочинатися о 17 год. на всіх майданчиках, а закінчуватись відповідно о 20 годині.

Цієї суботи, 25 серпня, з 17 години  вас вже чекатиме розважально-пізнавальна програма:

  • майдан Незалежності – святкова програма «Україна в моєму серці»;
  • площа Театральна - «Твій час»;
  • ККЗ «Райдуга» - «Розважальні шоу театру «Арлекін» + «Арт-інтервенція»;
  • МПКіВ «Дружби народів» - «Арт Шабаш»;
  • мікрорайон Пирогово - «Гадаєш ти вмієш танцювати?».

А бібліотеки-філії цієї суботи з 17 години пропонують до вашої уваги:

  • Центральна міська бібліотека ім. І.В.Бевза (вул. Хмельницьке шосе,4) - «Вчимося танцювати брейк-данс» майстер-клас від читачів абонементу;
  • Бібліотека-філія №1 (проспект Коцюбинського,49) - Скарби городні. Клуб «Органічне землеробство». Овочевий вернісаж. Городні дива;
  • Бібліотека-філія №5 (вул. Д.Нечая,59) - Об’ємні листівки;
  • Бібліотека-філія №6 (проспект К.Маркса,50) - Виставка рушників «А на тих рушниках Україна моя»;
  • Бібліотека-філія №7 (вул. Баженова, 32) - Показ мультиплікаційних фільмів «В країні Мультляндії»;
  • Бібліотека-філія №8 (вул.Червоноармійська, 39) – «Чого шукає в житті душа жива» хобі-виставка;
  • Бібліотека-філія №9 (вул. І.Богуна,184) - Виготовлення саморобок «Як то гарно мати руки золоті»;
  • Біблітека-філія №10 (вул. Станіславського,30) - Дитяча гра «Бал казок»;
  • Бібліотека-філія №11 (вул. Свердлова,189) - Виготовлення саморобок «Як то гарно мати руки золоті»;
  • Бібліотека-філія №13 (пр. Космонавтів,39) - Шаховий калейдоскоп «Міні матч-турнір».

До нових зустрічей, талантів та сюрпризів! З радістю чекаємо на вас!


Переглядів: 6428
Поширень: 0