Олександр Постовитюк Streeter, Сережа Ванько Slayer та Паша Васильян Kappycin знайомі з дитинства. А два роки тому серйозно зацікавились творчістю.

- Я був ініціатором, - каже Олександр Постовитюк. - Потянув за собою друзів і якось так вийшло, що ми й досі разом читаемо реп, ось перший кліп випустили.

Випуск першої відео-роботи обійшовся хлопцям у 500 грн. Найвитратнішими виявились послуги оператора. Сценарій та реквізит хлопці взяли на себе.

- Все вигадували самі, - говорить Олександр Постовитюк. - Сцену з пострілом відзняли у Сергія вдома. Все інше на Вишеньці та хімзаводі. До речі, на руїнах не дуже дозволяли знімати, але ми якось викрутились.

Нині в групи вже двадцять пісень. Частину з них вінничани вже могли почути, адже "ProBa" викладає їх не тільки в інтернеті, але й час выд часу виступає на загальних реп-заходах.

- Ми співаємо про правду, - розповідає Олександр Постовитюк. - Про такі якості співаємо як гідність і честь. Говоримо, що особисті чесноти дорожчі, ніж гроші. Закликаємо любити батьків і відмовялтись від наркотиків.

Хлопець каже, що сюжети для пісень дає саме життя

- Дивлюсь новини, читаю газети, знаю, що відбувається на вулицях рідного міста - звідти й тексти, - каже Олександр Постовитюк.

На питання чи планує присвятити все життя музиці та чи сподівається цим заробляти на життя відповідає впевнено і ствердно:

- Звісно, це реально. Адже хіп-хоп культура стає дедалі популярнішою. Молодь цінує реп, слухає реп-виконавців, ходить на концерти. "Читати" нині дуже перспективно.


Переглядів: 5770
Поширень: 0