День батька в Україні відзначають у треті вихідні вересня, саме до цього свята громадська організація «Лабораторія актуальної творчості» та ВОГО «Відкрите суспільство» за підтримки управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації влаштовують фотовиставку з назвою «Я пишаюсь! Я - батько!»

Виставка розпочне свою роботу 17 вересня о 17.00 на першому поверсі торговельно-розважального центру «Мегамолл» (вул. 600-річчя, 17). Під час відкриття фотоекспозиції буде проведено низку акцій, що привертатимуть увагу до важливості формування відповідального батьківства в українському суспільстві.

У серії репортажних робіт авторства Максима Кушки яскраво демонструватиметься як виявляють батьківську любов тати міста Вінниці та яку участь у вихованні дітей вони приймають. Більшість репортажних фото було відзнято під час святкування Дня міста та просто на вулицях Вінниці зовсім нещодавно.

Часто буває, що батько у сім’ї відсутній навіть не так фізично, як емоційно, та герої цих фото зовсім не такі – вони відповідальні, турботливі та люблячі батьки та дідусі. Адже, стати батьком – легко, бути батьком – от справжня робота! Метою акції є привернення уваги до проблем сім’ї, до виховання дітей на партнерських засадах, посилення авторитету батьків, їх відповідальності за виховання майбутнього нації.

Максим Кушка ось уже понад 4 роки фотографує всі помітні мистецькі події у Вінниці, а у вільний час є дбайливим та уважним батьком півторарічного Любомира. Максима не раз можна було побачити на визначних виставках та концертах одночасно з фотоапаратом та з сином у руках.

Вперше День Батька почали відмічати у США більш ніж 100 років тому. Американка запропонувала вшановувати турботливих батьків, таких як її власний, який самотужки виростив шістьох дітей.

Отже, не забудьте поздоровити власного тата зі святом цієї неділі, читачу!



Переглядів: 3853
Поширень: 0