данс-клуб "Болеро"

Про це газеті „Місто” розповіла хореограф Тетяна Чистякова. За її словами, „Болеро” у Польщі мав п’ять виходів у фінал на міжнародних змаганнях, одне призове місце та два виходи у фінал на Чемпіонаті Світу.

- Ми зрозуміли, що в Україні є шалений потенціал для того, аби вийти на міжнародний рівень на чемпіонатах з танцю, - розповідає Тетяна Чистякова. – Якби в нас ще була б підтримка фінансового характеру. Адже зараз поїздки на міжнародні змагання – це повністю ініціатива батьків учасників данс-клубу. Нам не допомагає ані держава, ані місто. Певним чином неприємно було і бачити, що нашу команду не підтримують вболівальники з України, адже їх на Чемпіонаті була занадто мало. А от Німеччину чи Південну Африку підтримувала величезна кількість фанатів.

Тепер, розповідає Тетяна Чистякова, данс-клуб „Болеро” готуватиметься до Чемпіонату у наступному році, аби посісти вищі місця. А ще – має на меті проведення фестивалів у Вінниці. Щоправда, подібна можливість виникне за кілька років, оскільки треба детально продумати організацію такого великого заходу та підібрати вдалий зал.


Переглядів: 3752
Поширень: 0