Талановитий вінницький співак вийшов на одну сцену з музикантами "Scorpions" під час фінального тура групи.

- Завжди хотiла побачити "Scorpions". Тому, коли вперше почула про їх концерт в Києвi, одразу ж побiгла замовляти квитки, - розповіла вінничанка Аня Кретова. - А ще бiльше зрадiла, бо виявилось, що на розiгрiвi буде наш земляк, хлопець із напрочуд гарним голосом - Сашко Онофрiйчук! Вiн та його група дали жару! Гiдний розiгрiв, справдi, та ще й у самих "скорпiв"! Молодець, багато досягне.

Як відомо, музиканти "Scorpions" самі відбирали, хто вийде з ними в цьому концерті на одну сцену. У підсумку зупинилися на Олександрі Онофрійчуку та його групі "Strong Time".

Цього літа вінничанин став переможцем Міжнародного музичного фестивалю «Крим Мюзік Фест-2012», попередньо завоювавши симпатії глядачів на телешоу «Голос країни» виконанням саме композиції "Scorpions" - «May be I, May be you».

- Та звiсно ж головною подiєю став виступ "Scorpions"! - каже Аня Кретова. - Це було настiльки круто, словами просто не передати, таке щире, справжнє, драйвове виконання найвiдомiших, найулюбленiших хiтiв! Але так сумно пролунало: "Вони повернулись, щоб залишити сцену назавжди!" Справдi фантастичний концерт. Не пошкодувала б нiяких грошей, щоб ще раз вiдчути це!



Переглядів: 9192
Поширень: 0