Вінницькі танцюристи змагалися на VII Всеукраїнській танцювальній олімпіаді у Тернополі

Танцюристи вінницької студії “Sharm-S” зайняли друге місце за кількістю медалей у VII Всеукраїнській танцювальній олімпіаді. Нагадаємо, що олімпіада проходила з 17 листопада по 2 грудня у концерт-холі “Holіday”, що у місті Тернопіль. Окрім спортивних бальних танців у окремі дні відбулись змагання із контемпу, денс-шоу, диско, хіп-хопу, танцю живота, сучасних видів танцю.

Вінницькі танцюристи змагалися на VII Всеукраїнській танцювальній олімпіаді у Тернополі

Вінничани студії “Sharm-S” під керівництвом Валентини Гавриш виступали 30 листопада (денс-шоу), 1 грудня (диско) і 2 грудня (хіп-хоп) як із сольними, так і з груповими постановками.

У молодшій віковій категорії від 7 до 9 років денс-шоу вінничани стали абсолютними чемпіонами України. Перше, друге і четверте місце у сольних виступах контемпу вибороли відповідно Аліна Безмощук, Сніжана Король і Аліна Заверюха.

Соло вінницької танцюристки  VII Всеукраїнській танцювальній олімпіаді у Тернополі

- Ми, звичайно, здивувались, - розповідає керівник студії “Sharm-S” і хореограф-постановник Валентина Гавриш. - Три хіп-хоп формейшени з 10-14 осіб не залишили шансів для інших: зайняли усі три призових місця.

Нагородження вінницьких танцюристів на VII Всеукраїнській танцювальній олімпіаді у Тернополі

За кількістю медалей у танцювальній олімпіаді вінничани поступились лише танцюристам із Чернігова.

Найближчим часом, 13 грудня, студія “Sharm-S” запрошує усіх у Міський палац мистецтв “Зоря”, де проїде благодійний концерт. Зібрані кошти планують витратити на подарунки для дітей із малозабезпечених сімей. А 23 грудня у ТРЦ “Мегамолл” на 17 годину заплановано танцювальний перфоманс.



Переглядів: 8054
Поширень: 0