Квест розпочнеться біля ялинки, що у Центральному парку культури і відпочинку ім.М.Горького. Його учасники віком від 13 до 18 років розділяться на групи по 2-5 осіб і виконуватимуть логічні завдання у різних місцях Вінниці.

- Це активна, пригодницька гра, у якій гравці використовують знання, інтелект, кмітливість, силу і спритність і при цьому долають дистанцію гри за певний час, - говорить один із організаторів квесту Артем Поліковський. - Коли команда виконує одне завдання вона отримує наступне і так до фінішу. Переможець той — хто найшвидше пройде маршрут.

Насправді, як розповідає Артем, квест проводиться для того, щоб привернути увагу молоді до здорового активного способу життя і при цьому «розбавити» свої вихідні, познайомитися з новими людьми, якісно провести час, проявити свою творчість та креативність.

За реєстраційний збір у 7 гривень організатори придбають призи такі як флешки, квитки до аквапарку чи кінотеатру і боулінгу.

Організатори просять команди (до п’ятниці зареєструвалось 58 осіб) озброїтись цифровим фотоапаратом, мобільним телефоном, зручним одягом та взуттям і мати usb-шнур, флешку.

Умовами гри:

  • Учасникам забороняється навмисно і випадково псувати, ускладнювати доступ, переміщувати, знищувати підказки, коди, завдання, необхідні іншим командам для проходження гри.
  • Підказки до завдань гри, в загальному випадку, непередбачено. Якщо команда не знає як виконати завдання - вона має право на підказку від організаторів. Кількість підказок і штрафний час визначається для кожної конкретної гри окремо.
  • Якщо по приходу команди на точку, реквізит, необхідний для проходження даного етапу виявляється зайнятим іншою командою, то час очікування зачитується як бонусне.
  • Команді необхідно зберігати отримані під час гри папірці з підказками. Вони будуть необхідні для визначення переможця.
  • Пересування команд за маршрутом на власному автотранспорті суперечить логіці і суті гри.Такі команди в загальному заліку і визначенні переможця не беруть участь. Пересуватися можна тільки на міському електротранспорті.
  • Якщо команда вирішить вийти з гри, то потрібно звязатися з організаторами та повідомити про своє рішення або у формі SMS або голосом.

Умови участі:

  1. Команда має складатись з 2-5 учасників;
  2. У команди повинна бути назва, що відповідає тематиці КВЕСТу;
  3. Команда повинна мати форму (одяг), яка відрізнятиметься від інших;
  4. Вік учасників від 12 – 17 років;
  5. Використовувати лише громадський транспорт;
  6. З повагою відноситись до інших учасників;
  7. Завчасно прибути на старт та зареєструватись;
  8. Заборонено під час гри вживати алкоголь та тютюн;
  9. Дотримуватись правил безпеки поводження у громадських місцях.
  10. Бути підписаним на цю группу http://vk.com/ilikevinnitsya

Детальніша інформація на сторінці у соцмережі вконтакті .

Реєстрація на участь у квесті  за номерами (099) 432-8-22-5; (063) 95-86-046 (Артем Поліковський та Антон Надуєв).



Переглядів: 4141
Поширень: 0