«Висоцький. Час. Вінниця». Так організатори назвали концерт, який у неділю, 3 лютого, о 14.30 відбудеться в актовій залі Вінницького училища культури і мистецтва ім.Леонтовіча, що розташоване за адресою - вулиця Чкалова, 40.

Вхід на захід - вільний.

У програмі захода - поетичні та музичні виступи, зі сцени прозвучать вірші та пісні відомого барда, а також присвяти йому.

На сцену того дня вийдуть:

  • лауреат Міжнародних конкурсів і фестивалів, співак Андрій Сенченко;
  • учасник фестивалів, автор-виконавець і шансоньє Юрій Воронюк;
  • учасник фестивалів Володимира Висоцького, автор-виконавець Олександр Слюсарев;
  • дует, лауреати конкурсів та фестивалів, учасники фестивалів Володимира Висоцького - Наталя Пудайло та Ігор Кірпічніков;
  • учасник фестивалів, автор-виконавець Юлія Броварна;
  • лауреат Міжнародних конкурсів і фестивалів, автор-виконавець Інна Дроздова;
  • учасник фестивалів, автор-виконавець Володимир Даутов.

Також вінничани зможуть взяти участь у круглому столі пам\'яті барда, почути спогади про нього, побачити присвячені Володимиру Висоцькому книги, альбоми, картини...

- У Вінниці люблять і цінують творчість Володимира Висоцького, - стверджує один із організаторів, учасник концерту, вінницький літератор Олег Кадочніков. - Щорічно проходять концерти і зустрічі, де звучать пісні барда. Три роки тому в Оратові під керівництвом художниці, творця галереї картин, присвячених Володимиру Висоцькому, багаторічної збирачки пісень барда Галини Доценко почав проходити щорічний конкурс-фестиваль, присвячений пам\'яті Володимира Висоцького «Адже земля - це наша душа...»

Фестивальний рух дозволив відкрити музей Володимира Висоцького в Оратові. У Гайсині, де в дитинстві майбутній поет бував у родичів, відкрита іменна меморіальна дошка.

- Вінничани пишуть про поета книги, малюють картини на сюжети пісень співака, його поезія в постійному репертуарі місцевих виконавців, - каже Олег Кадочніков.



Переглядів: 5339
Поширень: 0