засідання оргкомітету

Члени оргкомітету вирішили провести урочистості до Міжнародного жіночого дня 6 березня 2013 року о 12:00 в обласному муздрамтеатрі ім. Садовського, об’єднавши частину нагородження з концертною програмою.

Окрім того, в рамках святкування 8 березня, в місті та області заплановано проведення ряду заходів в бібліотеках, музеях та в обласній філармонії. Зокрема, готуються тематичні виставки, усні журнали, концерти.

Крім запрошень, до свята буде підготовлено вітальні листівки з найкращими побажаннями жінкам-учасницям заходу від керівництва міста та області.

засідання оргкомітету

Любов Спірідонова висловила впевненість, що всі служби, задіяні в підготовці до святкування Дня захисту прав жінок працюватимуть чітко і злагоджено задля проведення урочистостей на найвищому рівні.

В засіданні взяли участь начальник управління у справах сім’ї та молоді Олена Стоялова, заступник начальника управління культури Сергій Гарбулінський, заступник голови міської Ради Валентина Балицька, керівник апарату обласної Ради Тетяна Яременко, директор обласного музично-драматичного театру ім. Садовського Володимир Лозовський.



Переглядів: 4551
Поширень: 0