Хол Вінницької міської ради не може пустувати і вже традиційно запрошує жителів та гостей міста на відкриття чергової захоплюючої виставки. Цього разу всіх приємно здивує персональна виставка юного художника Олександра Козловського. ЇЇ назва - «Назустріч мрії» говорить сама за себе і не може не виправдати очікуваних сподівань. Яскравості цій події надасть концертна програма за участю вихованців Вінницької дитячої музичної школи №2.

Тепер трішки про автора виставки. Сашко народився 30 січня 2000 року у м. Вінниці. Навчається у сьомому класі Вінницької фізико-математичної гімназії №17.

З шести років займався у дитячо-молодіжному центрі «Барви України». Наразі розвивати творчі здібності юному художнику допомагають відомі вінницькі митці Ірина Попенко та Анатолій Іванов.

Сашко бере активну участь в обласних, міських та всеукраїнських виставках, які проводить Спілка художників України. Він є учасником живописних пленерів у Києві, Львові, Буші, Меджибожі.

У всіх своїх творах юний художник передає своє щире, нестримне захоплення світом. Він «малює Україну», яка постає в образі червоної калини, у букеті весняних квітів, у церквах та величних соборах і, навіть, у домашній улюбленці Пуші. Світ яскравих мрій та фантазій Сашко легко відтворює різними техніками живопису та графіки.

Однак головна героїня більшості його картин – архітектура, адже Сашко вже давно визначився з професією – він стане архітектором.

Попереду багато нелегких творчих пошуків, але 13-річний юний художник вірить, що йому поталанить зробити світ кращим.

Отож, запрошуємо вас відвідати дану виставку живопису, графіки і стати ще ближчими до своїх мрій та їх втілення у життя.

Відкриття виставки відбудеться 26 лютого о 16.00 і триватиме до 04 березня 2013 року.

Чекаємо на Вас!



Переглядів: 3464
Поширень: 0