учні школи мистецтв "Вишенька" під час концерту "Музика, як казка"

За десять років свого існування «Вишенька» виховала та продовжує виховувати немало обдарованих діток. Учні «Вишеньки» є дипломантами, призерами та переможцями міжнародних, всеукраїнських, обласних та міських конкурсів та фестивалів. Навчаючись у цій школі мистецтв кожна дитина отримує змогу розкрити свої таланти та зробити перші кроки на своєму творчому шляху.

учні школи мистецтв "Вишенька" під час концерту "Музика, як казка"

Концертом музичного відділу школи продовжується низка мистецьких заходів, присвячених святкуванню десятиріччя школи. Музиці у «Вишеньці» навчають висококваліфіковані викладачі, які вміють знайти підхід до кожного учня та допомагають дітям розвивати власні музичні таланти. Діють теоретичний відділ, відділ гри на фортепіано, є також відділ хорового та сольного співу. У відділі народних інструментів вчать грати на баяні, акордеоні, гітарі, бандурі, домрі. Відділ духових та ударних інструментів було відкрито лише минулого року, але тут уже навчаються кілька десятків молодих талантів грі на флейті, саксофоні, трубі, ксилофоні та ударній установці. У відділі струнно-смичкових інструментів школи мистецтв «Вишенька», з першого ж дня її роботи, викладачем по класу скрипки трудиться ветеран праці Котельникова Ірина Глібівна.

учень школи мистецтв "Вишенька" Назарій Стінянський під час концерту "Музика, як казка"

На звітному концерті музичного відділу гості мали можливість отримати насолоду від виступів юних обдарованих музикантів та співаків. Концерт, що складався з більш як двох десятків різноманітних номерів, носив назву «Музика, як казка».

учні школи мистецтв "Вишенька" під час концерту "Музика, як казка"

Програма почалась з виступу найменших учнів – хору молодших класів. Далі виступали юні виконавці з цікавими номерами: обдаровані баяністи, піаністи, гітаристи, скрипалі та вокалісти. Неабияку майстерність продемонструвала гітаристка п’ятикласниця Анна Боцула (викладач Ірина Левицька), яскравим був виступ піаністки шестикласниці Вікторії Мосійчук (викладач Тамара Лисенко), справжнім віртуозом показала себе акордеоністка семикласниця Олеся Мельницька (викладач Тетяна Заїчко). Всі ці дівчата – лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів, педагоги пророкують їм велике майбутнє. Оплесками вітали виступ юної «зірки» - вокаліста Назара Стінянського (викладач Ольга Олійник). Натхненно співали також брат та сестра Вадим та Марія Куколевські (викладач Ірина Добровольська). На завершення свята пісню заспівала талановита шестикласниця Валентина Козак (викладач Лідія Писарська).

учні школи мистецтв "Вишенька" під час концерту "Музика, як казка"

Природній хист, наполегливість, працьовитість та цілеспрямованість учнів школи дозволили їм досягти високих результатів. Натхненні виступи, високий рівень артистизму та виконавської майстерності не залишили жодного із присутніх байдужими.



Переглядів: 7800
Поширень: 0