"Віннице, годі спати!" - на сцені Royal Pub-у Вінниці харизматичний, мужній, енергійний Олександр Ярмола, справжній лідер. Тепер у рок-ватаги «Гайдамаки» інший склад, більш потужне звучання та новенький альбом. Але так само сила-силенна прихильників.

"Гайдамаки" у Вінниці

"Гайдамаки" у Вінниці"Гайдамаки" у Вінниці

„Гайдамаки” – це насичена емоціями, просякнута чоловічим началом, патріотична та щира музика, що надихає. Їх палкі пісні, як завжди співзвучні закликам нашого часу. В старих, нових та найновіших піснях гурту живе вільний бунтарський дух, що змушує публіку шаленіти. Вінниця довго чекала на запальну гайдамацьку навалу і хлопці не розчарували, ушкваривши приголомшливий виступ! Шал музики штурмує вуха, слова запалюють серця: «Годі спати, час Україну рятувати!»

"Гайдамаки" у Вінниці

Музичні шибайголови, на чолі з Ярмолою, що виходить на сцену з бойовою косою в руках, тепер стали більш мідно-духовими та гітарно-електричними, більш хардовими, настільки, що часом колонки не витримували потужності козацького року. Тексти нового альбому гострі, мов лезо шаблі, закликають стати плечем до плеча у боротьбі за волю. Ритм чіпляє, затягує, додає енергії, впорскуючи гайдамацький запал у кров.

"Гайдамаки" у Вінниці

По завершенню приголомшливого шоу прихильники гурту розкуповували альбом-заклик, отримували автографи та спілкувалися з музикантами.



Переглядів: 4418
Поширень: 0