У ці вихідні на вінничан очікує яскрава та насичена програма.

Myvin обрав для Вас низку заходів, які будуть актуальні найближчими днями!

Нагадуэмо, що завтра 20 квітня з 11.00 до 14.00 у Вінниці суботник. Мешканців міста запрошують на акцію "Зроби Україну чистою!"

"Зроби Україну чистою!"

 

Розпочнемо з любителів кіно!

На цьому тижні у кінотеатрах нашого міста з`явилося три нових фільми:

Усім любителям гарного настрою пропонуємо кримінаьну комедію від режисера Сета Гордона : "Піймай шахрайку, якщо зможешь" .

Для любителів пригодницької фантастики, Стівен Спілберг підготував неймовірний, реалістичний екшн, де будуть блукати справжнісінькі динозаври  "Парк Юрського періоду3D", який сподобаєтья і доросли і дітям.

Для тих, хто не уявляє свого життя без спорту, радимовідіти кінотеатр "Мир", який підготував для Вас біографічний фільм "Легенда №17" - ця спортивна драма розповість про Валерія Харламова, спортсмена, якого повинен знати кожен поважаючий себе фанат хокею.

Також, у кінотеатрах міста продовжують показ фільмів:

  • Триллер "Світ забуття" з Томом Крузом, Морганом Фріменом та Ольгою Куриленко
    у кінотеатрах "Мир" та ім. Коцюбинського
     
  • Триллер "G.I. Joe: Атака Кобры 2" з Брюсом Уіллісом
    у кінотеатрах "Мир" та ім. Коцюбинського
     
  • Анімаційна комедія "Сімейка Крудсів"
    у кінотеатрі ім. Коцюбинського
     
  • та мелодрама "Гостя" від автора саги "Сутінки"
    у кінотеатрі ім. Коцюбинського

 

Вінницький музично-драматичний театр ім. М. СадовськогоЛюбителям театру радимо завітати до Вінницького музично-драматичного театру ім. М. Садовського.

Вам запропонують поринути у захоплюючу пьєсу Антона Павловича Чехова "Дядя Ваня".

А також завітати на казковий та неймовірно цікавий мюзикл, авторами якого являються Є. Шварц, В. Васалятій та Ю. Кондратюк "Попелюшка", який сподобається не тільки Вашим діткам але і Вам.

 

У неділю з 15.00 до 19.00 години , якщо Ви знайдете час виставка «Сотворіння світла»звернути з широкої та завжди людної вулиці Соборної у провулок, що одразу за храмом Пресвятої Діви Марії Ангельської, та спуститись по старих сходинках до підземелля, то побачите там справжнє видовище.

Серед похмурих стін на 11 лайтбоксах представлено виставку вітражів польського художника Адама Сталони-Добжанського, що носить назву «Сотворіння світла».   Вхід вільний. Не упустіть можливісь побачити справжнє диво!

 

виставка-шоу "Весільний ярмарок"Нарешті ми дочекались яскраву та незабутню виставку-шоу "Весільний ярмарок".

Починаючи від сьогодні, впродовж 3-х днів, майбутні молодята зможуть відвідати найяскравіший захід року!

Наречені стануть режисерами свого незабутнього торжества - весілля.

На виставку запрошені кращі майстри весільної індустрії. На своїх барвистих стендах вони будуть презентувати новинки весільного мистецтва, консультувати і проводити святкові акції.

Щогодини на Виставці відбуватиметься розіграш призів. Головним призом стане путівка до Відня.

Також будуть розіграні талісман сімейного щастя, вечірня сукня, виїзна церемонія, шоколадний фонтан, фотокниги, прикраса місця молодят і багато іншого. "Весільна ярмарока -2013" буде відбуватися з 19 по 21 квітня у Торговельно-розважальний центр "МегаМолл".

 

"Українська мода (весна)-2013"Модникам та модницям міста Вінниці пропонуємо завітати у Експоцентр Вінницької торгово-промислової палати, де з 17 по 20 квітня відбувається Універсальна виставка-ярмарок "Українська мода (весна)-2013".

Тематикою якоє є :

  • авторські колекції,
  • аксесуари та прикраси,
  • трикотажні вироби,
  • повсякденний одяг,
  • білизна, корсетні вироби,
  • взуття,
  • панчохи, шкарпетки

Концерт известного кобзаря Виктора ПашникаЩо стосується концертів у нашому місті, то саме сьгодні радимо відвідати концерт відомого кобзаря Віктора Пашника! Який відбудетья о 18:30 у"Арт-Шику".

Віктор Пашник - віртуоз бандури і гітари, володар потужного вокалу, а також людина, який за кілька років уже став легендою музичної культури України та країн СНД.

Творча діяльність виконавця триває майже 10 років. Зі своєю першою групою він виграв конкурс «Червона Рута». Віктор виконує обрядові, жатки, колискові, батярські (батяр - невіглас у Західній Україні) пісні.

Концерт благодійний, всі виручені гроші будуть передані дітям із Стрижавської дитячого будинку-інтернату.

 

концерт відомого по всій Україні ГИЧ ОркеструЩе одним яскравим дійством відзначиться Вінницький міський Палац мистецтв "Зоря", там відбудеться концерт відомого по всій Україні ГИЧ Оркестру зі Львова, які співають пісні несправедливо призабутих українських поетів й активно переосмислюють народну творчість.

Гурт шанує традицію, але при цьому його музика народжується у радості експерименту. Зрештою, саме слово «гич» і є вигуком радості й захоплення.До речі, саме ГИЧі відкриватимуть цьогорічний фестиваль АртПоле.

Десь глибоко-глибоко, у музиці ГИЧів можна розпізнати і відчути не тільки українську мелодику, а й великий діапазон європейського і світового музичного шифру: тут тобі і Монпарнас, і Техас, а часом навіть Каракас. Головне — вони розуміють те, що йдуть правильним шляхом, вписуючи надбання різних народів в українські реалії.

Feride plaza Night Club. Любителям нічного життя на цих вихідних сумувати не доведеться, адже сьогодні F**K CALM and PARTY HARD - всю ніч яскрава та невгамовна вечірка для Вінничан та гостей міста від Feride plaza Night Club.

Вже на слідуючий день 20 квітня спеціальний гість, а саме резидент радиоСтанцами DJ Tagir Sultanov в тандемі з MC Sunny, у Feride plaza Night Club.

Цієї ночі буде відбуватися On-Air & On-Line вечірка з кращими новинками dance, яка розпочнеться о 22:00.

 

Майстер-клас "Теорія ігор та бізнес стратегії". Для тих, хто налаштований на робочу атмосферу навіть у вихідні дні, а саме 20 квітня о 18:00, пропонуємо завітати за адресою : вул. Соборна 24, 6 поверх, зал «Регіон-інформ». Тут буде проходити Майстер-клас "Теорія ігор та бізнес стратегії".

Питання, що будуть розглянуті:

  • Типи ігор, стратегії.
  • Розв’язання гри – знаходження рівноваги.
  • Класичні приклади ігор двох учасників. Цінність інформованості.
  • Модельні ігри та бізнес рекомендації.
  • За що відповідає і за що не відповідає математика.

Вхід вільний.

Також запрошуємо вінничан на урочисте відкриття оновленого фірмового магазину МТС, що відбудеться 20 квітня о 12:00!

фірмовий магазин МТС

"Моя Вінниця" бажає Вам гарних та насичених вихідних!!!



Переглядів: 4626
Поширень: 0