У рамках святкування Дня Європи у нашому місті, за ініціативи департаменту культури міської ради, 18 травня цього року проводиться конкурс-фестиваль вуличних музикантів.

Музичні гурти та окремі виконавці з 14.30 до 18.00 години на відкритих майданчиках міста по вул.: Соборній, Архітектора Артинова, М.Грушевського, Театральній та у ЦПКіВ ім. Горького, презентуватимуть свою творчість вінничанам.

У виконанні вінницьких музикантів лунатимуть мелодії різних музичних стилів: фольклор, фольк-рок, парк-рок, хард-рок, етно-панк, власні твори та кавер-версії на відомі пісні тощо.

Заявки на участь у даному заході подали 15 музичних гуртів та окремих виконавців. Серед них є постійні учасники фестивалів попередніх років: «Брідж», «Мартові-драм», «Шопопалобенд», Нельс Капрілес, Поповський Юрій та ін.

Виступи учасників оцінює компетентне журі, до складу якого увійшли: представники виконавчих органів міської ради, комунальних засобів масової інформації та закладів культури міста.

Журі визначає переможця фестивалю за десятибальною системою. Основні критерії оцінки виступу учасників: підбір репертуару, сценічна майстерність, професіоналізм.

Переможець конкурсу-фестивалю, за результатами сумарного підрахунку голосів, нагороджується дипломом департаменту культури та сертифікатом на запис компакт - диску.

Решта учасників отримують подяки департаменту культури міської ради.

Церемонія нагородження відбудеться на Майдані Водограю о 19.00 годині.

14 травня цього року о 17.00 год. у кінотеатрі «Родина» відбудеться визначення місць виступу учасників конкурсу-фестивалю вуличних музикантів.



Переглядів: 5089
Поширень: 0