В Салоні мистецтв музею, який за роки свого існування приймав багатьох зірок класичної сцени, демонстрували свою майстерність юні талановиті учні музичного відділення дитячої школи мистецтв «Вишенька».

звітний концерт

Святкуючи свій ювілей, Вінницька дитяча школа мистецтв «Вишенька» подарувала місту низку яскравих концертів, які відбувались на великих концертних площадках Вінниці. Кодою святкування десятиріччя своєї мистецької діяльності, для школи став вечір вручення свідоцтв про позашкільну освіту цьогорічним випускникам. Перед початком концерту з вітальними словами до колективу школи виступив депутат обласної ради Сергій Кудлаєнко, який вже давно підтримує цей навчальний заклад та піклується про культурний розвиток дітей мікрорайону, в якому і сам він народився.

звітний концерт

Вінницька дитяча школа мистецтв «Вишенька» плекає таланти сотень талановитих дітей. За десять років свого існування «Вишенька» виховала та продовжує виховувати немало обдарованих діток. Учні школи є дипломантами, призерами та переможцями міжнародних, всеукраїнських, обласних та міських конкурсів та фестивалів; вони постійно приймають участь у концертах, що поводяться в нашому місті.

звітний концерт

Великий звітний концерт учнів, випускників та викладачів школи продемонстрував високу виконавську майстерність «зірочок» школи. Зовсім маленькі першокласники та вже майже дорослі випускники талановито виконували програмні музичні твори. Кращі випускники відділів школи старались особливо: акапела співали Куколевська Марія та Куколевський Вадим, твір Массне виконала скрипалька Дана Буракова, етюд Ліста – піаністка Вікторія Мосійчук, композицію «Зареченский ковбой» - баяністка Олеся Мельницька. На сцену також виходили хор молодших класів, ансамбль старших класів, ансамбль гітаристів, ансамбль скрипалів.

звітний концертзвітний концерт

По завершенні звітного концерту відбулась церемонія вручення свідоцтв випускникам про закінчення ДШМ «Вишенька». Їх вручали директор школи Тетяна Заїчко та заступник директора Юрій Марцинюк. Вони відмітили, що природній хист, наполегливість, працьовитість та цілеспрямованість учнів школи дозволили їм досягти високих результатів та привітали кожного з 23 випускників особисто.

Завершився святковий концерт, проте юні таланти школи «Вишенька» скоро знову порадують вінничан своїми виступами. Учні школи братимуть участь у міському святкуванні Дня захисту дітей 1 червня, вони є активними учасниками проекту «Мистецькі вихідні». А ще, протягом червня, вони продемонструють свої таланти під час проведення соціально-культурного проекту «Свято мікрорайону», що проводитиметься на честь найбільшого мікрорайону Вінниці – Вишеньки. Цей захід відбудеться за допомоги депутатів Сергія Кудлаєнка та Олександра Парвадова.

З кожним роком у школі збільшується контингент здібних учнів та високоосвічених викладачів. За десятиліття свого існування школа мистецтв «Вишенька» довела, що здатна задовольняти потреби духовного розвитку підростаючого покоління мешканців великого мікрорайону.



Переглядів: 6322
Поширень: 0