Організатори заходу: Центр концертних та фестивальних програм та БФ «Подільська громада» у соціальному партнерстві із компанією «Київстар» влаштували наймасштабніший благодійний концерт за участі популярних українських зірок.

Школа доступна для всіх

Відомі українські хіти - гурту "ТІК", Кузьми Скрябіна та Павла Табакова прозвучали під супровід військового оркестру.

Скрябін

Всі кошти, вилучені з продажу квитків, а це 83 886 грн., будуть направлені на реалізацію благодійної програми «Школа – доступна для всіх», яка була ініційована ГО «Союз Старшокласників Лідер» та БФ «Подільська громада» у 2012 році. Основна мета цієї програми є адаптація загальноосвітньої школи-гімназії №6 для безперешкодного пересування дітей з функціональними обмеженнями та можливості отримання освіти разом зі своїми однолітками. В рамках проекту «Школа доступна для всіх» буде встановлено ліфтове обладнання та облаштовано кімнату розвантаження та реабілітації - створено повноцінні умови для навчального процесу.

Павло Табаков

Загальна сума проекту становитиме понад 500 тис. грн.

Тік

Під час попереднього збору коштів у 2012-2013рр. через благодійні скриньки вдалося залучити 37 142 грн. 67 коп., а в рамках благодійного концерту 4 червня, який відвідали понад 1500 глядачів, ми зібрали 83 886 грн. Вагомий внесок мала підтримка компанії «Київстар», яка не лише виступила генеральним партнером з організації та проведення благодійного концерту, а й додатково надала цільову благодійну допомогу у розмірі 50 000 грн. на облаштування та ремонтні роботи у кімнаті розвантаження школи. Загальна сума зібраних благодійних коштів – 171 028 грн. 67 коп.

Від імені правління БФ «Подільська громада» хочеться подякувати всім, хто долучився до надзвичайно актуальної проблеми нашої громади. Ми запрошуємо усіх небайдужих долучитись до проекту «Школа доступна для всіх»!

Разом ми зробимо школу доступною для всіх!



Переглядів: 7289
Поширень: 0