Організатори свята – департамент культури міської ради та КП «Центр концертних та фестиваль програм» не могли не нагадати вінничанам та гостям міста про таке свято та надати ще один привід прийняти участь у інтерактивно-розважальному проекті «Мистецькі вихідні».

Мистецькі вихідні

На площу Театральну цього разу завітав проект «Сальса клуб літо», який подарував вінничанам та гостям міста цікаві конкурси, естафети. У перервах між розвагами свої виступи демонструвала студія танцю “Poly Dance” – чудові танцювальні виступи (ча-ча, вальс та латино-мікс) ще більше підняли настрій усім присутнім. Також усі бажаючі змогли долучитися до танцювального майстер-класу та вивчити елементи сальси, в результаті чого по завершенню вечора на площі можна було спостерігати цілий танцювальний міні-флешмоб у виконанні новоспечених юних танцюристів.

Мистецькі вихідні

На «Галявині творчості», що розташувався біля ККЗ «Райдуга» все розпочалося з великого драйвового флеш-мобу, який викликав шквал позитивних емоцій у глядачів, а хореографічний ансамбль «Молодість» підтримував цю вершину позитиву протягом всього свята, проводячи майстер-класи з кругової джиги, макарени та запальної ламбади, ігри з м’ячами, танцю кантрі, ретро попурі, латіно, лінійна джига, сальтарела, падеспань, віланела. Майстри з фелтінгу, паперопластики, двоколірного розпису дивували та навчали усіх своїй майстерності виготовлення прекрасних подарунків на будь-який смак. Закінчувалось свято не на менш позитивній, радісній ноті конкурсом «Струмочок», в якому брали участь і дорослі, і малеча.

Мистецькі вихідні

Проект «Night club open air» цієї суботи приїхав до мікрорайону Тяжилів. Так як публіка мистецьких вихідних на цьому майданчику дитяча, проект швидко трансформувався з молодіжного в дитячий. В зв’язку з цим, було вирішено замінити ведучого, який вдало справився зі своєю задачею. Феєрія конкурсів та інтерактивних ігор закрутила карусель веселощів на майданчику біля бібліотеки. Доречі, бібліотека-філія №8, за останні роки стала справжнім осередком культури для мешканців мікрорайону.

Мистецькі вихідні

Майстер клас по орігамі, караоке, відгадай мелодію, конкурси танцю та експериментального співу «на ура» сприймались учасниками міні-проекту «на ура!». Усі призи, що були заготовлені організаторами, та люб’язно надані спонсорами та меценатами проекту, були розіграні миттєво. Майже кожний хто завітав на свято вихідного дня, пішов додому не з пустими руками та з щирою посмішкою. Чекаємо на нові несподіванки від цього цікавого проекту.

Мистецькі вихідні

Бібліотеки-філії Централізованої бібліотечної філії на своїх майданчиках також влаштували справжнє свято та, як завжди, приємно вразили всіх гостей проекту своєю оригінальністю. Рукоділля, фейс-арт, вікторини, рухливі ігри – чого там тільки не було! А на додачу – ще й чудові призи для найактивніших учасників інтерактиву.

Мистецькі вихідні

А у сквері Козицького в той час активно працював проект «Кінодворик», що зібрав цілу аудиторію глядачів найрізноманітнішого віку. Тут всі бажаючі могли переглянути яскраві мультфільми, а також різноманітні короткометражні фільми «Краще з фестивалю Wiz-Art - 2012» (Львів).

Усі активні учасники отримали подарунки від ТРЦ «Мегамолл», а саме сертифікати на безкоштовну гру у боулінг та квитки на дитяче тематичне свято до дитячого кафе «Мегамоша».



Переглядів: 4723
Поширень: 0