На виставці представлені дитячі роботи із живопису, графіки, кераміки, виконані у різноманітних техніках: гуаш, акрил, акварель, пастель.

Назва виставки передає ту яскравість кольорів та сонячного тепла, якими наповнені дитячі твори мистецтва. Адже завдяки унікальному сприйняттю дітьми оточуючого світу, їх роботи завжди привертають особливу увагу та створюють теплий весняний настрій, захоплюють яскравістю та необмежною фантазією.

На відділенні творчо та ініціативно працюють досвідчені фахівці О.А.Кульчицька, О.О.Верхова-Єднак, В.О.Тригубенко, М.О.Юрченко, які викладають малюнок, живопис, композицію, скульптуру. Учні художнього відділення постійно беруть участь у різноманітних виставках та здобувають перемоги у престижних конкурсах міста та області. Принесли славу школі учні: Рабчук Олена, Іванцова Дарина, Зозуля Юлія, Мазур Владислава, Гертель Анна, Гнатюк Михайло, Гончарук Ольга та інші.

Викладачі особливо пишаються своїми випускниками: Адамчук Ольгою, Марценюк Анною, Орловою Катериною, Солецьким Артуром, Гринь Ольгою, Сапуном Костянтином та багатьма іншими, частина з яких присвятили своє життя мистецтву та продовжують навчання у вищих мистецьких закладах.

Запрошуємо всіх бажаючих до перегляду учнівських робіт та отримання незабутніх вражень від спілкування з мистецтвом.



Переглядів: 3342
Поширень: 0