Галявина творчості

У п’ятницю в рамках культурно-суспільного проекту «Галявина творчості» 21 червня майданчик біля ККЗ «Райдуга» з 17.00 до 19.00 перетворився на галявину здійснення мрій з французьким відтінком. Так як саме 21 червня у день літнього сонцестояння святкувався День музики у Франції, на майданчику у цей день звучала французька музика абсолютно всіх жанрів, від класичної до найсучасніших її течій.

Галявина творчості

Вінничани релаксуючи під найвідоміші пісні Едіт Піаф, Патрисії Касс, Мірей Матьє, ZAZ ділилися своїми найпотаємнішими бажаннями та мріями. Завдяки майстер-класам з боді-арту, фейс-арту, розпису вінілових пластинок всі учасники перебували в атмосфері позитиву. Прикрашала майданчик чудова книжково-ілюстративна експозиція «Бібліотека чарівника», в якій усі від маленьких до дорослих поринали у світ магічних перетворень.

Галявина творчості

Жителі міста один за одним приєднувались до виготовлення плакату «Долоньки творчості», який в подальшому буде розміщений в КП «Кінотеатр «Родина». А у винагороду кожен активний учасник отримував приємний подарунок.

Галявина творчості

 



Переглядів: 4014
Поширень: 0