На Майдані Незалежності публіку розігрівав проект «Твій час» (організатор – Регіональний центр соціального захисту молоді «Connection»). Учасники проекту підготували для усіх присутніх справжні рокові композиції таких рок-гуртів, як «Sunset» (Вінниця), також багато прихильників завоювали гості зі столиці України – рок-гурт «Fridays». Веселий ведучий розважав усіх жартами та цікавими конкурсами. Ще на цей майданчик завітали учасники танцювальної студії «PolyDance», які вдало урізноманітнили програму своїми танцями у стилі латино.

У мікрорайон Тяжилів прибув того дня проект «Місто творчих людей». Творчість – це ї є їх беззаперечне гасло, власне нею вони і заряджали всіх оточуючих. Кожен бажаючий зміг прийняти участь у командних іграх та яскравих майстер-класах з квілінгу, пухнастої аплікації в результаті чого отримали чудові вироби ручної роботи та море позитиву.

мистецькі вихідні Вінниця

Проект «Dancing it’s my life» цього разу завітав на майданчик у парку Дружби народів. Тут бажаючих енергійно провести своє дозвілля знайшлося чимало! Веселі естафети, жартівливі вікторини – все це об’єднало присутніх у єдину дружну команду.

мистецькі вихідні Вінниця

У мікрорайоні Сабарів всіх розважали проекти «Night dance clubs open air» та «Арт Інтервенція». Тут кожен зміг навчитися власними руками виготовляти тваринок у техніці орігамі та розважитись у конкурсах на швидкість та уважність у супроводі веселих мелодій.

Бібліотеки-філії Централізованої бібліотечної системи також зібрали прихильників проекту на своїх майданчиках.

мистецькі вихідні Вінниця

Наприклад, на майданчику бібліотеки-філії №1 ім. Н.К.Крупської навчались створювати пухнасті іграшки із різнобарвних ниток, а старше покоління змогло почерпнути знання про секрети довголіття. А до ЦМБ ім.Бевза завітали всі ті, хто не уявляє своє життя без моря (а зараз сама актуальна для цього пора) і без його дарів. Чарівні вироби із найрізноманітніших ракушок та камінчиків – результат фантазії та натхнення юних новоспечених умільців декору. Веселі розваги всім дарували на майданчиках біля бібліотек-філій №6, №8 та ін.

мистецькі вихідні Вінниця

І ще у нашому проекті є гості, які не оминули жодного інтерактивного майданчика! Ні, це не дощ, якому так і не вдалось перервати свято. А це незмінні спонсори свята: ТРЦ «Мегамолл» та солодкі спонсори ТМ «Рудь», ТМ «Ласунка»! Жоден активіст свята не залишився без приємних подарунків: яскравих розмальовок, «лінійок-браслетів», сертифікатів на гру у боулінг та відвідування ігрового кафе «Магамоша»!



Переглядів: 5043
Поширень: 0