Як ми бачимо, у наше місто знову повертається спека. Та разом із температурними позначками повітря зростають і різноманітність дозвілля вінничан та гостей нашого чудового міста. Щосуботи інтерактивно-розважальному проекту «Мистецькі вихідні» вдається приємно дивувати гостей інтерактивних майданчиків, презентуючи нові проекти та розважальні програми із приємними подарунками.

27 липня 2013 року «Мистецькі вихідні» мали тематичний характер – усіх відпочиваючих того дня запрошували відсвяткувати День кораблика, створивши власний кораблик та пустивши його хоч і не у далеке, але перспективне вінницьке плавання.

«Мистецькі вихідні»

На майдані Незалежності в цей раз запалював проект «Dancing it\'s my life». Учасники проекту на цей раз обрали собі образ ляльок. Велика кількість танців різного спрямування, вірші, загадки та конкурси, усе це закрутило майдан в шаленій швидкості. День корабликів був відзначений танцем моряка та запуском паперових корабликів в фонтанах на майдані.

«Мистецькі вихідні»

Відпочиваючи на площі Театральній можна було почути цікаві факти про кораблі та кораблебудування. Для дітвори тут було приготовано цікаві конкурси та інтерактивну програму. Варто відзначити, що чимало майбутніх мореплавців та морячок проживає у нашому місті. Протягом вечора кожен бажаючий створював кольоровий кораблик, на якому писав свої мрії, а потім усі разом запускали цей яскравий караван бажань у фонтан.

«Мистецькі вихідні»

У мікрорайоні Пирогово відбувся культурно-масовий захід під назвою "Мистецтво без бар\'єрів". В програмі заходу проводились конкурси та розваги, майстер-класи по виготовленню ляльки-мотанки, виробів з стрічок, тканини та квілінгу. Активну участь у проведенні заходу приймали фахівці та волонтери Вінницької громадської організації "Паросток", Центру реабілітації дітей інвалідів "Промінь" та працівники бібліотеки мікрорайону Пирогово.

«Мистецькі вихідні»

Бібліотеки-філії Централізованої бібліотечної системи також провели цікаві розважальні заходи. На майданчику перед Центральною дитячою бібліотекою по вул. Космонавтів, 63 відбувся мистецький вихідний – «День корабликів: Я проплаваю все літо, океани підкорю!» В рамках даної розважальної програми була проведена захоплююча «Піратська вечірка», яку влаштувала студія «Джунглі». З усіма учасниками програми проводились цікаві конкурси, веселі ігри з музичним супроводом.

Бібліотека-філія №13 вирішила всім нагадали про чудовий твір «Алые паруса», продемонструвавши інсценізацію до нього. А на майданчик до бібліотеки-філія №1 ім.Крупської на свято «Романтики синіх морів» завітав сам Нептун. А ще тут навчали виготовляти нову модель корабля – із бананів!

«Мистецькі вихідні»

Завдяки постійним спонсорам свята: ТРЦ «Мегамолл» та солодким спонсорам ТМ «Рудь», ТМ «Ласунка» всі активні учасники свята на кожному майданчику «Мистецьких вихідних» отримали приємні подарунки: яскраві канцелярські приладдя, надувні м’ячі, сертифікати на безкоштовну гру у боулінг, квитки на дитяче тематичне свято до дитячого кафе «Мегамоша» та ін. Завітайте на один із інтерактивних майданчиків, чудово проведіть своє дозвілля та отримайте приємні подарунки!

Наступна зустріч відбудеться 02 та 03 серпня 2013 року!

02 серпня 2013 року з 17.00:

ККЗ Райдуга – проект «Галявина творчості»

 

03 липня 2013 року:

З 17.00

майдан Незалежності – проект «Твій Час»

З 18.00

площа Театральна – проект «Dancing it\'s my life»

мікрорайон Тяжилів – проект «АртШабаШ»

Бібліотеки-філії міста №1,5,6,7,8,9,10,11,12,13, центральна дитяча бібліотека, центральна міська бібліотека ім.Бевза також готують цікаву програму для вінничан і гостей міста й готові її презентувати на своїх майданчиках з 18.00.

З 19.00

мікрорайон Сабарів (Міський клуб №3) – проект «Театр «Арлекіно»

 

Також нагадуємо, що 03 серпня 2013 року відбудеться черговий тур конкурсу «Творча Битва районів». Цього разу таланти міста збираються позмагатись на площі біля ТРЦ «Мегамолл». Долучайтесь! Початок о 18.00.

 

До наступної яскравої зустрічі!

Як завжди, чекаємо на вас!


Переглядів: 5065
Поширень: 0