9 серпня цього року великій співачці сучасності Вітні Х’юстон виповнилося б 50. Нажаль, у лютому минулого року її життя обірвалось. Та одна з найуспішніших співачок світу, актриса, продюсер і володарка безлічі професійних нагород і премій музичної індустрії не дожила до цієї дати, лишивши по собі сотні чарівних балад про найбільше у світі почуття та тисячі сумуючих фанатів.

Перед початком концерту Оксани Славної публіці продемонстрували невеличкий фільм, що розповідав про життя Вітні Х’юстон, про поступове розкриття її співочого таланту вражаючої величини. Згодом, вся увага численних присутніх була прикута до сцени, на яку вийшла красуня та співачка Оксана Славна у супроводі музикантів.

З перших нот слухачі пізнавали та наспівували хіти. Адже, мабуть, немає такої людини, яка б не чула знаменитих пісень Вітні про кохання. Більше того, у багатьох людей земної кулі з цими піснями пов’язані найприємніші та найліричніші моменти життя. У кожній з пісень репертуару Х’юстон неймовірна сила голосу, глибина емоції, ліричність образів, які зрозумілі і без слів.

Оксана блискуче виконала як менш відомі пісні Вітні, так і пам\'ятні балади про кохання: «Run to You», «I\'m Your Baby Tonight», «Step by Step», «How Will I Know», «My Love Is Your Love», «You light up my life», «I Have Nothing» та, безсумнівно, «I Will Always Love You». Під чуттєву музику закохані пари кружляли у танку присягаючись у вічному коханні. На біс жіноча аудиторія вечору зажадала танцювальних номерів і весело танцювала біля барної стійки під «I\'m Every Woman» та «I Wanna Dance with Somebody». Життя продовжується, кохання вічне, і пісні Х’юстон залишаються з нами назавжди.

Чарівний тембр голосу та м’яка манера виконання Оксани привносили багато індивідуальності у відомі пісні. У виступі Славної не було намагання наслідувати велику співачку, а була власна, з любов’ю заспівана інтерпретація хітів, власні емоції та переживання. Завдяки таланту вінницької співачки вечір-триб’ют Вітні Х’юстон був сповнений романтики, світлої лірики та улюблених пісень.



Переглядів: 7213
Поширень: 0