16.09.2013 року у «Світлиці» Вінницького літературно-меморіального музею М.М Коцюбинського відкривається виставка творчих робіт юного художника Олександра Козловського «Крок за кроком».
Олександр народився 30 січня 2000 року у м. Вінниця. З шести років юний художник займався у дитячо-молодіжному центрі «Барви України». І вже був учасником всеукраїнських, обласних, міських виставок та живописних пленерів у Києві, Львові, Буші та Меджибожі.

У своїх творах Олександр передає щире, нестримне захоплення світом. За допомогою технік він живопису та графіки пише про Україну, яка на його полотнах постає в образі червоної калини, букеті весняних квітів, церквах та величних соборах.

Однак, головні герої його картин – архітектурні пам’ятки та споруди нашого міста, адже юний митець у майбутньому мріє стати архітектором. Тож вже сьогодні він вивчає архітектуру Вінниці та світу в цілому. Поряд з класичними техніками живопису, Сашко навчається і новим технологіям візуального мистецтва. Вже опанував теорію сучасної програми Tagtool, яка надає можливість створювати стріт - арти та проектувати їх зображення на будинки, не торкаючись стін. За цим майбутнє сучасних міст.
Виставка юного вінницького митця у «Світлиці» музею діятиме до 15 жовтня 2013 року.
 


Переглядів: 3854
Поширень: 0