23 вересня письменники та видавці Брати Капранови вирушили у всеукраїнський промо-тур із новою книгою “Мальована історія Незалежності України”. В перший тиждень Брати відвідають 5 міст: Кам’янець-Подільський, Чернівці, Івано-Франківськ, Хмельницький, Вінницю. Письменники завітають у Вінницю 27 вересня, де презентують книгу. Та родзинкою стане їхня нова музична програма – Дзен.ua на вірші вінницького поета.

Брати Капранови у Вінниці

Дзен.ua – це трохи спів, трохи речитатив, усе під кобзу і дудку. Абсолютно ново, на чаклунські вірші одного з найкращих поетів сучасності Сергія Татчина. Татчин - це справжня інтернет-легенда, Останній з Мужикан, гуру Digital-романтизму і прочая і прочая.

Брати Капранови вже кілька років експериментують із віршами Татчина у новому стилі кобза-реп. Там буде і кобза-блюз, кобза-реґґі, кобза-рок, кобза-вальс, кобза-боса-нова. «Вірші Татчина – самі по собі вже є музикою. І нам залишилося тільки додати до них кілька нот», – кажуть Брати.

Сподобається вам чи ні – не знаємо, але гарантуємо: такого ви точно ніколи не чули.

Захід відбудеться 27 вересня о 20:00 у центрі сучасного мистецтва “Арт-Шик”, ТЦ “Інтер-Шик”, 4 поверх (вул. Архітектора Артинова, 12-А). Вхід вільний.

Інформація для довідки:

Нова книжка Братів Капранових «Мальована історія Незалежності України» побила всі рекорди на львівському Форумі видавців – за чотири дні продано 3300 примірників! Зараз книга в лідерах продажів у мережі книгарень “Є”.

«Мальована історія Незалежності України» – це короткий (80 сторінок), логічний і зрозумілий виклад історичних подій, які зв’язують єдиною ниткою розвиток державності, починаючи від трипільських та кіммерійських племен аж до 1991-го року. Вона об’єднує в одне ціле історію всіх українських земель – від Закарпаття та Галичини до Слобожанщини та Криму.

Малювали історію Незалежності 6 художників: лідер гурту OT VINTA Юрко Журавель (Рівне), Олександр Бронзов (Чернігів), Олександр Костенко (Дніпропетровськ), Юрій Васін (Вінниця), Олег Коллар (Миколаїв), Роман Барабах (Львів).


Переглядів: 4145
Поширень: 0