Дніпропетровськ, Київ, Запоріжжя, Донецьк, Алушта, Чернівці, Кіровоград, Кривий Ріг, Дніпродзержинськ… А далі перелік виходить за межі України – адже у ньому з’являється Франція, Росія, Німеччина. Таким творчим шляхом на сьогоднішній день може заслужено пишатися оркестр народних інструментів «Пролісок» з м.Дніпропетровськ.

За 17 років існування колектив став одним з кращих молодіжних оркестрів України: безліч Гран-Прі, подяк, дипломів, записи на радіо, власний диск. Репертуару «Проліска» може позаздрити навіть професійний колектив – від популярної музики українських, російських авторів до зарубіжних творів і джазових композицій в оригінальному аранжуванні.

Проект «Співуча моя, Україно!» змінить уявлення про народні інструменти і презентує розмаїту палітру української музики, наповнену ліризмом, душевністю, оригінальністю та імпровізаційністю.

Пориньте в чарівний музичний світ, завітавши 12 жовтня на проект «Співуча моя, Україно!» (Дніпропетровськ-Вінниця):

  • 15.00 год. - Вінницька дитяча школа мистецтв (вул. Островського, 85);
  • 19.00 год. - Міський клуб (Сабарів, вул. Черняхівського, 74).

Чудовим доповненням до виступу оркестру народних інструментів «Пролісок» стануть виступи творчих колективів Вінницької дитячої школи мистецтв. У програмі прозвучать музичні твори, розраховані на широке коло слухачів, тому кожен присутній зможе знайти щось близьке своїй душі.

Юнацький запал, майстерність, талант, легкість виконання не залишать байдужим нікого.

Прийди та відчуй красу української музики!

Співуча моя, Україно!

 



Переглядів: 4375
Поширень: 0