Щодня на протязі двох останніх років, натхненно віддаючись праці у студії, «ВВ» шукали нові форми та музичне оздоблення для втілення своїх ідей у новій платівці. І ось він – «Чудовий Світ» – світ, якого ми ще не бачили, музика, в якій поєднуються феєрична гармонія та вибухова енергія.

ВВ у Вінниці«Це нова платівка від нових «ВВ», – розповідає гітарист Євген Рогачевський. – На концертах звучатиме у всій красі новий альбом, а також старі відомі хіти, збагачені звуковою палітрою багатьох інструментів. Я в тремтливому передчутті грандіозної реалізації творчих задумів наживо у такому складі». «Ми прямуємо у новий простір, рішуче вирушаємо в нові далі, де ми ще не бували. Наші музичні експерименти завершені, я б сміливо сказав, заснуванням нового стилю «симфо-панк». Бажаю всім насолоди, приємних вражень та відчуттів» – додає співак Олег Скрипка.

Варто відзначити, що новий альбом – це перша платівка українського колективу з 2006 року. Близько семи років ВВ радували фанатів лише новими синглами або збірками. Ще одна особливість платівки ВВ "Чудовий світ" - це те, що спочатку альбом вийде на вінілі обмеженим тиражем, а вже потім побачить світ на інших носіях. До цього на вінілі виходив перший альбом гурту ВВ «Або-або» в 1991 році, а також «Були деньки».

Нагадаємо, що нещодавно гурт масштабно відсвяткував своє 25-річчя. Таке «довголіття» можливе лише завдяки шаленій харизмі, масштабній енергетиці, неповторній музиці та відвертості, що відчуває кожен глядач під час концертів.

Концертний тур пройде 20-ма містами України за підтримки ТМ «Львівське». Музика – це чудовий світ, у який «Львівське» гостинно запрошує завітати. Під час турне, яке розпочнеться 20 жовтня у файному місті Тернопіль, «ВВ» презентуватимуть не лише нові надбання, але й свої невмирущі хіти в експериментальних аранжуваннях та у розширеному складі, із запрошеними музикантами. Вінниця – третя зупинка для Олега Скрипки та компанії.

Отже, 23 жовтня о 19.00 у Домі Офіцерів вінничани отримають унікальну можливість відчути єдність поколінь, долучившись до видатної музичної події цього року - туру відомої рок-групи «Воплі Відоплясова» під назвою «Чудовий Світ».

Квитки вже можна купити у касі Дому Офіцерів. Ціна – від 100 до 350 грн.

Готуйтесь до фонтану вражень та моря емоцій, які є традиційними для концертів улюбленців публіки – групи «ВВ».



Переглядів: 4598
Поширень: 0