Осінь – дивна пора. Вона зачаровує нас своєю невимовною красою, в якій поєднується і радість і смуток. Осінь пробуджує почуття прекрасного, окрилює, надихає на творчість, на фантазію. В цьому ви впевнитись розглядаючи дитячі твори мистецтва, де все посміхається і радіє. Побачивши цю виставку, можна поринути у світ фантазії,казки, адже тут представлено образ осені.

Скільки любові і фантазії вклали в свої творчі роботи діти! Використовували різні матеріали і техніку:гуаш, акрил, акварель, пастель.

На відділенні творчо та ініціативно працюють досвідчені фахівці О.А.Кульчицька, О.О.Верхова-Єднак, В.О.Тригубенко, М.О.Юрченко, які викладають малюнок, живопис, композицію, скульптуру. Учні художнього відділення постійно беруть участь у різноманітних виставках та здобувають перемоги у престижних конкурсах міста та області. Принесли славу школі учні: Рабчук Олена, Іванцова Дарина, Зозуля Юлія, Мазур Владислава, Гертель Анна та інші.

Викладачі особливо пишаються своїми випускниками: Адамчук Ольгою, Марценюк Анною, Орловою Катериною, Солецьким Артуром, Гринь Ольгою, Сапуном Костянтином та багатьма іншими, частина з яких присвятили своє життя мистецтву та продовжують навчання у вищих мистецьких закладах.

виставка в міській раді

Запрошуємо всіх бажаючих до перегляду учнівських робіт та отримання незабутніх вражень від спілкування з мистецтвом.



Переглядів: 4710
Поширень: 0