УВАГА! У зв\'язку з тим, що Юрій Макаров активно працює у своєму медіа, висвітлюючи події Євромайдану та протестних акцій, його презентація, яка запланована на 7 грудня у Вінниці, наразі скасовується і переносяться на невизначений час.

Юрій Макаров – журналіст, телеведучий, документаліст. Закінчив Київський університет ім. Т. Шевченка, викладав французьку мову в Київській консерваторії ім. П. Чайковського. Працював на радіо та телебаченні, зокрема був ведучим програм «Сніданок з 1+1», «Імперія кіно», «Документ», «Документ+», «Культурний фронт», «Цивілізація» та «Цивілізація 2.0». Восени 2007 року очолив журнал «Український тиждень», де зараз веде авторську колонку. Автор документального серіалу «Мій Шевченко» та книжок «Культурний шар», «Листи до незнайомки», «Геній місця».

7 грудня у Вінниці відомий телеведучий Юрій Макаров презентує свою книжку "За чверть десята"

Про книжку «За чверть десята»:

Самотній викладач іноземних мов, поліглот і бонвіван, раптом помічає, що всі його машинальні й ненавмисні прокльони матеріалізуються з дивовижною буквальністю. Ця обставина, як і поява в його житті юної розкутої жінки, змушують головного героя роману проаналізувати своє минуле і спробувати підбити попередні підсумки життя. Дія відбувається у впізнаваних декораціях сучасної столиці України.


Переглядів: 3660
Поширень: 0