Виставку робіт вихованців дитячої художньої студії «Акварель» презентуватимуть о 17 год. 18 лютого 2014 року у холі Вінницької міської ради керівники студії – художниці Валерія Савицька і Тетяна Кошелевська. Головним героєм виставки є талісман і символ студії – «Кіт – «смугасте щастя». У доробках 27 юних творців студії Кіт постане у 33 авторських образах.

«Кожен художник має власне бачення нашого Кота. Але головне – це той позитив, який він дарує оточуючим. Ці картини навіть мають «лікувальний» ефект - милуєшся роботами і відчуваєш життєдайну енергію, що дарує щастя та молодість», - коментують роботи своїх підопічних Валерія Савицька і Тетяна Кошелевська.

Кіт – смугасте щастяКіт – смугасте щастя

Образ барвисто-смугастого Котика став неформальним символом Вінниці – «smile sity». Усміхнений смугастик – постійний учасник виставок котів, а також «герой» міських виставкок, в тому числі, під час загальноміських свят.

Керівниці «Акварелі» певні, кожна дитина талановита. Головне, роздивитись і допомогти розкрити творчу «жилку»: «І нехай не все одразу виходить – діти отримують задоволення від занять і їх роботи «сяють» щастям. Це і є наш «секрет» народження дитячих «шедеврів»!»

Окрім робіт маленьких художників, яким від 5 до 15 років, на виставці представлені 11 картин Валерії Савицької і Тетяни Кошелевської. Творчі доробки майстрів пензля будуть прикрашати вхід до міськради з 18 лютого по 5 березня 2014 року.



Переглядів: 4131
Поширень: 0