Вінницький міський палац дітей та юнацтва – це світ творчості та натхнення, світ, де відкриваються нові таланти. От і сьогодні, 13 березня, відбулось відкриття персональної виставки двох вихованок гуртка «Юний художник» (керівник Лісіцина Людмила Петрівна) Сивак Інни та Козачук Таїсії «Маленькі майстрині великого мистецтва».

У міському палаці дітей та юнацтва відкрилась персональна виставка юних художниць Сивак Інни та Козачук Таїсії

Юні художниці представили свої найкращі роботи у різних жанрах: пейзаж, натюрморт, портрет. Вразило й те, що дівчата виконують свої картини у різних техніках –це графіка і живопис, монотипія і гратографія, малюнок вугіллям та сангіною, крім того, представленні роботи виконанні різними матеріалами – це і малюнки на тканині, на корі берези, на камінцях. Кожна робота відрізняється своєю креативністю на неповторністю. Відвідувачі мали можливість поринути у казковий світ яскравих фантазій та кольорових мрій. Виставка вразила своєю яскравістю і неповторністю, вишуканістю та глибиною.

У міському палаці дітей та юнацтва відкрилась персональна виставка юних художниць Сивак Інни та Козачук Таїсії

Сьогодні Інна і Таїсія представили свою першу виставку, та ми віримо у те, що їх імена незабаром почує не лише Україна, а й весь світ.
 


Переглядів: 5196
Поширень: 0