За словами художнього керівника театру-студії "Аквамарин" Ірини Гончарук, це – спільна благодійна акція театру та Будинку офіцерів.

У Вінниці для дітей військовослужбовців пройшов безкоштовний показ дитячої вистави

– Зараз дуже напружена ситуація всюди, а особливо – у сім\'ях військовослужбовців, – розповідає Ірина Гончарук. – Адже діти майже на бачать своїх батьків, які несуть бойове чергування чи просто постійно знаходяться на службі. Тому ми вирішили підтримати цих діточок дуже доброю виставою “Золоте Курчатко”.

У Вінниці для дітей військовослужбовців пройшов безкоштовний показ дитячої вистави

Театр-студія “Аквамарин” існує у Вінниці вже більше року. Керівник та актори театру займаються відродженням народних казок, казок народів світу, а ще танцюють співають та дарують радість малечі.

У Вінниці для дітей військовослужбовців пройшов безкоштовний показ дитячої вистави

Як розповіла начальник 60-го гарнізонного Будинку офіцерів підполковник Олена Іванова, військові митці тісно співпрацюють з “Аквамарином”.

– Найближчим часом ми плануємо поїхати з виставою до дитячого оздоровчого центру, який знаходиться у Ладижині, – зокрема зазначила офіцер. – Сьогодні там знаходиться багато дітей кримськотатарських біженців, яких також дуже важливо підтримувати. Окрім того, у майбутніх планах – виїзди до віддалених гарнізонів та полігонів.

Виставу, що пройшла у 60-му гарнізонному Будинку офіцерів, відвідало близько 700 глядачів. В основному це були діти віком від 2 до 10 років у супроводі мам та бабусь. Маленькі глядачі сприйняли виставу на “Ура”, а їхні батьки були щиро вдячні організаторам несподіваного свята.



Переглядів: 3522
Поширень: 0